Wacom Intuos5 Touch L

Wacom Intuos5 Touch L priručnik

(1)
 • User’s manual
  1
  Index
  Contents
  1
  Index
  Contents
  Intuos5 touch (PTH-450, PTH-650, PTH-850)
  Intuos5 (PTK-450, PTK-650)
  Setting up
  Using a pen
  Customizing a pen
  Using the tablet
  Customizing the tablet
  Navigating with touch
  Customizing touch
  Using the Radial Menu
  Application-specific settings
  Going Wireless
  Troubleshooting
Wacom Intuos5 Touch L

Trebate pomoć?

Broj pitanja: 0

Imate li pitanja u vezi s proizvodom Intuos5 Touch L trgovačke marke Wacom ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i vašeg pitanja. Što više pojedinosti navedete za svoje pitanje i pitanje, lakše je drugim vlasnicima proizvoda Intuos5 Touch L trgovačke marke Wacom pravilno odgovoriti na vaše pitanje.

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod Intuos5 Touch L trgovačke marke Wacom. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 1 prosječnom ocjenom od 7.6. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Engels. Imate li pitanja u vezi s proizvodom Intuos5 Touch L trgovačke marke Wacom ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Značajke proizvoda Intuos5 Touch L trgovačke marke Wacom

Općenito
Brend Wacom
Model Intuos5 Touch L
Proizvod Tablet za crtanje
EAN 4949268617550
Jezik Engels
Vrsta datoteke PDF

prirucnici.hr

Tražite priručnik? prirucnici.hr osigurava da u trenu pronađete priručnik koji tražite. Naša baza podataka sadrži više od milijun PDF priručnika za više od 10,000 robnih marki. Svaki dan dodajemo najnovije priručnike pa ćete uvijek pronaći proizvod koji tražite. Vrlo je jednostavno: samo u tražilicu upišite naziv robne marke i vrstu proizvoda i odmah ćete vidjeti priručnik po svom izboru na Internetu, besplatno.

prirucnici.hr

© Autorska prava 2021 prirucnici.hr. Sva prava pridržana.