Traveler HS 9

Traveler HS 9 priručnik

(1)
 • Helpline No. UK/Ireland 00800/7877 2368
  Web Support www.Traveler-service.com/uk
  Model Number: HS 9
  01
  02 INTRODUCTION AND PARTS LIST
  03 GENERAL INFORMATION AND SAFETY INSTRUCTIONS
  07 GETTING TO KNOW YOUR CAMERA
  11 GETTING STARTED
  12 CAPTURE MODE
  14 VIDEO MODE
  15 PLAYBACK MODE
  17 MENU OPTIONS
  20 TRANSFERRING FILES TO YOUR COMPUTER
  23 USING THE CAMERA AS A PC CAMERA
  24 EDITING SOFTWARE INSTALLATION
  25 SPECIFICATIONS
  26 APPENDIX
  28 WARRANTY CARD
  CONTENTS
Traveler HS 9

Trebate pomoć?

Broj pitanja: 0

Imate li pitanja u vezi s proizvodom HS 9 trgovačke marke Traveler ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i vašeg pitanja. Što više pojedinosti navedete za svoje pitanje i pitanje, lakše je drugim vlasnicima proizvoda HS 9 trgovačke marke Traveler pravilno odgovoriti na vaše pitanje.

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod HS 9 trgovačke marke Traveler. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 1 prosječnom ocjenom od 7.5. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Engels. Imate li pitanja u vezi s proizvodom HS 9 trgovačke marke Traveler ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

prirucnici.hr

Tražite priručnik? prirucnici.hr osigurava da u trenu pronađete priručnik koji tražite. Naša baza podataka sadrži više od milijun PDF priručnika za više od 10,000 robnih marki. Svaki dan dodajemo najnovije priručnike pa ćete uvijek pronaći proizvod koji tražite. Vrlo je jednostavno: samo u tražilicu upišite naziv robne marke i vrstu proizvoda i odmah ćete vidjeti priručnik po svom izboru na Internetu, besplatno.

prirucnici.hr

© Autorska prava 2021 prirucnici.hr. Sva prava pridržana.