Suunto M4

Suunto M4 priručnik

(1)
  • SUUNTO M4
    USER GUIDE
    en
Suunto M4

Trebate pomoć?

Broj pitanja: 0

Imate li pitanja u vezi s proizvodom M4 trgovačke marke Suunto ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i vašeg pitanja. Što više pojedinosti navedete za svoje pitanje i pitanje, lakše je drugim vlasnicima proizvoda M4 trgovačke marke Suunto pravilno odgovoriti na vaše pitanje.

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod M4 trgovačke marke Suunto. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 1 prosječnom ocjenom od 8.5. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Engels. Imate li pitanja u vezi s proizvodom M4 trgovačke marke Suunto ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Značajke proizvoda M4 trgovačke marke Suunto

Općenito
Brend Suunto
Model M4
Proizvod Sportski sat
Jezik Engels
Vrsta datoteke PDF
Dizajn
Vodootporan Da
Vodootporno do 30 m
Učinak
Kalendar Da
Nadzor otkucaja srca Da
Računanje sagorjevanja kalorija na osnovu brzine otkucaja srca Da
Trkaći senzor
Napredno vježbanje Da
Način za sat 12h/24h
Štoperica Da
Barometrijski visinomer
GPS karakteristike
GPS
Težina i dimenzije
Težina 40 g
Napajanje
Vrsta baterije CR2032

prirucnici.hr

Tražite priručnik? prirucnici.hr osigurava da u trenu pronađete priručnik koji tražite. Naša baza podataka sadrži više od milijun PDF priručnika za više od 10,000 robnih marki. Svaki dan dodajemo najnovije priručnike pa ćete uvijek pronaći proizvod koji tražite. Vrlo je jednostavno: samo u tražilicu upišite naziv robne marke i vrstu proizvoda i odmah ćete vidjeti priručnik po svom izboru na Internetu, besplatno.

prirucnici.hr

© Autorska prava 2021 prirucnici.hr. Sva prava pridržana.