Suunto Cadence POD

Suunto Cadence POD priručnik

(1)
  • USER GUIDE
    en
Suunto Cadence POD

Trebate pomoć?

Broj pitanja: 0

Imate li pitanja u vezi s proizvodom Cadence POD trgovačke marke Suunto ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i vašeg pitanja. Što više pojedinosti navedete za svoje pitanje i pitanje, lakše je drugim vlasnicima proizvoda Cadence POD trgovačke marke Suunto pravilno odgovoriti na vaše pitanje.

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod Cadence POD trgovačke marke Suunto. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 1 prosječnom ocjenom od 7.5. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Engels. Imate li pitanja u vezi s proizvodom Cadence POD trgovačke marke Suunto ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Značajke proizvoda Cadence POD trgovačke marke Suunto

Općenito
Brend Suunto
Model Cadence POD
Proizvod Monitor srčanog ritma
EAN 6417084153104
Jezik Engels
Vrsta datoteke PDF
Dizajn
Kompatibilnost Suunto t3c/d, t4c/d, t6c/d
Tip Pasivni nosač
Pravilna uporaba Bicikl
Boja proizvoda Crno
Materijal -
Vrsta mobilnog uređaja Monitor otkucaja srca

prirucnici.hr

Tražite priručnik? prirucnici.hr osigurava da u trenu pronađete priručnik koji tražite. Naša baza podataka sadrži više od milijun PDF priručnika za više od 10,000 robnih marki. Svaki dan dodajemo najnovije priručnike pa ćete uvijek pronaći proizvod koji tražite. Vrlo je jednostavno: samo u tražilicu upišite naziv robne marke i vrstu proizvoda i odmah ćete vidjeti priručnik po svom izboru na Internetu, besplatno.

prirucnici.hr

© Autorska prava 2021 prirucnici.hr. Sva prava pridržana.