Sony Xperia Z

Sony Xperia Z priručnik

(1)
  • User guide
    Xperia
    Z
    C6603/C6602
Sony Xperia Z

Trebate pomoć?

Broj pitanja: 0

Imate li pitanja u vezi s proizvodom Xperia Z trgovačke marke Sony ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i vašeg pitanja. Što više pojedinosti navedete za svoje pitanje i pitanje, lakše je drugim vlasnicima proizvoda Xperia Z trgovačke marke Sony pravilno odgovoriti na vaše pitanje.

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod Xperia Z trgovačke marke Sony. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 1 prosječnom ocjenom od 8.8. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Engels. Imate li pitanja u vezi s proizvodom Xperia Z trgovačke marke Sony ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Značajke proizvoda Xperia Z trgovačke marke Sony

Općenito
Brend Sony
Model Xperia Z
Proizvod Pametni telefon
Jezik Engels
Vrsta datoteke PDF
Dizajn
Boja proizvoda Ljubičasto
Zaslon
Dijagonala monitora 5 "
Baterija
Kapacitet baterije 2400 mAh
Mreža
2G pojasi (primarni SIM) 850,900,1800,1900 MHz
Ostale značajke
Flash memorija 16 GB
Interna memorija 2 GB

prirucnici.hr

Tražite priručnik? prirucnici.hr osigurava da u trenu pronađete priručnik koji tražite. Naša baza podataka sadrži više od milijun PDF priručnika za više od 10,000 robnih marki. Svaki dan dodajemo najnovije priručnike pa ćete uvijek pronaći proizvod koji tražite. Vrlo je jednostavno: samo u tražilicu upišite naziv robne marke i vrstu proizvoda i odmah ćete vidjeti priručnik po svom izboru na Internetu, besplatno.

prirucnici.hr

© Autorska prava 2021 prirucnici.hr. Sva prava pridržana.