Sony KV-21V5D

Sony KV-21V5D priručnik

(1)
 • © 1997 by Sony Corporation Printed in Spain
  3-860-137-11 (1)
  GB
  Mode d’emploi
  F
  D
  Bedienungsanleitung
  Operating Instructions
  KV-14V5D
  KV-14V6D
  KV-21V5D
  KV-21V6D
  Bruksanvisning
  Gebruiksaanwijzing
  NL
  S
  Trinitron Colour Video TV
  PAL NTSC 4.43
Sony KV-21V5D

Trebate pomoć?

Broj pitanja: 0

Imate li pitanja u vezi s proizvodom KV-21V5D trgovačke marke Sony ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i vašeg pitanja. Što više pojedinosti navedete za svoje pitanje i pitanje, lakše je drugim vlasnicima proizvoda KV-21V5D trgovačke marke Sony pravilno odgovoriti na vaše pitanje.

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod KV-21V5D trgovačke marke Sony. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 1 prosječnom ocjenom od 8.9. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Engleski, Nizozemac, Njemački, Francuski, Švedski. Imate li pitanja u vezi s proizvodom KV-21V5D trgovačke marke Sony ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Značajke proizvoda KV-21V5D trgovačke marke Sony

Općenito
Brend Sony
Model KV-21V5D
Proizvod Televizor
Jezik Engleski, Nizozemac, Njemački, Francuski, Švedski
Vrsta datoteke PDF

prirucnici.hr

Tražite priručnik? prirucnici.hr osigurava da u trenu pronađete priručnik koji tražite. Naša baza podataka sadrži više od milijun PDF priručnika za više od 10,000 robnih marki. Svaki dan dodajemo najnovije priručnike pa ćete uvijek pronaći proizvod koji tražite. Vrlo je jednostavno: samo u tražilicu upišite naziv robne marke i vrstu proizvoda i odmah ćete vidjeti priručnik po svom izboru na Internetu, besplatno.

prirucnici.hr

© Autorska prava 2020 prirucnici.hr. Sva prava pridržana.