Tehnički podaci za Sony KDL-46HX720

specs_thumb_alt
(1)

Tehnički podaci, cijene, slike i videozapisi proizvoda za Sony KDL-46HX720.

Značajke proizvoda KDL-46HX720 trgovačke marke Sony

Za izvrstan zvuk nije potrebno kupiti vanjske zvučnike. S integriranim zvučnicima ovaj je zaslon spreman za upotrebu nak...
Pripremite se za briljantne i oštre slike uz nezaboravnu kvalitetu ovog zapanjujućeg FHD zaslona.
Intuitivna tehnologija zaslona osjetljivog na dodir omogućuje vam upravljanje računalom izravno sa zaslona. A dinamična ...
Doživite dvostruko veću zabavu s glatkom slikom u slici i iskoristite ono što vaš zaslon može ponuditi.
Pogodnost na dlanu s daljinskim upravljačem koji upravljanje zaslonom čini lakšim nego ikad.
Općenito
Brend Sony
Model KDL-46HX720
Proizvod LCD TV prijamnik
Jezik Slovački
Vrsta datoteke PDF
Ostale značajke
Raspon kuta nagiba 0 - 6 °
Ugrađeni zvučnici Da
Pozadinsko svjetlo Da
3D kompatibilnost Da
Dizajn
Nagib 0 - 20 °
LED indikatori Da
Boja proizvoda Crno
Zaslon
Češljasti filtar 3D
Progresivno skeniranje
Podržane grafičke rezolucije 1280 x 720 (HD 720),1920 x 1080 (HD 1080)
Podržani video načini 1080i,1080p,480i,480p,576i,576p,720p
Marketinškli naziv za omjer dinamičkog kontrasta Mega kontrast
Stopa prirodnog osvježavanja slike 200 Hz
Tehnologija zaslona LCD
Dijagonala monitora 46 "
Razlučivost zaslona 1920 x 1080 pikseli
Tip HD-a Full HD
Omjer slike 16:9
Učinak
Redukcija buke Da
Zaštita djece
Teletekst funkcija
Značajke za upravljanje
Ekranski izbornik (OSD) Da
Odbrojavanje do isključenja Da
Mogućnost nadogradnje firmwarea Da
Broj OSD jezika 27
Slika u slici Da
Elektronički vodič kroz programe (EPG) Da
Odbrojavanje do uključenja/isključenja Da
Težina i dimenzije
Težina (sa stalkom) 18800 g
Dubina (sa postoljem) 260 mm
Visina (sa postoljem) 824 mm
Širina (sa postoljem) 1078 mm
Težina (bez postolja) 14400 g
Širina (bez postolja) 1078 mm
Dubina (bez postolja) 42 mm
Visina (bez postolja) 660 mm
Priključci i sučelja
Optički digitalni audio izlaz 1
Broj SCART priključaka 1
Priključak za napajanje Da
Broj RF priključaka 1
Broj CardBus PCMCIA utora 1
Izlazi za slušalice 2
Broj S_Video ulaza 0
Kompozitni video izlaz 0
Kompozitni video ulaz 1
PC ulaz (D-SUB) Da
PC audio ulaz Da
Komponentni video ulaz (YPbPr/YCbCr) 1
Broj Ethernet LAN (RJ-45) priključaka 1
Broj USB 2.0 priključaka 2
Broj HDMI priključaka 4
Integriran čitač kartica
HDCP
Podaci o ambalaži
Dubina ambalaže 136 mm
Visina ambalaže 824 mm
Širina ambalaže 1174 mm
Priloženi kabeli AC
Ručni daljinski upravljač Da
Smart TV
Pametni načini Cinema,Game,Personal,Standard,Vivid
TV podešivač
Broj tunera 4 birači kanala
Tip tunera Analogni i digitalni
Sustav digitalnog formata signala DVB-C,DVB-T
Napajanje
Potrošnja energije (tipično) 153 W
Potrošnja energije (pripravnost) 0.25 W
Audio
Nazivna RMS snaga 30 W
Broj zvučnika 3
Mreža
Wi-Fi
Ethernet LAN veza Da
Osjetite uzbuđenje koje pružaju internetski i 3D sadržaje na velikom zaslonu


Full HD slika izraženih detalja: Uživajte u 2D i 3D slici visoke rezolucije zahvaljujući tehnologiji Full HD 1080.

Vrhunska 3D slika: Uživajte u realističnoj 3D akciji u Full HD rezoluciji. 3D tehnologija tvrtke Sony pruža najjasniju i najsvjetliju 3D sliku te širok kut gledanja.

Dynamic Edge LED za bolji kontrast slike: Uživajte u vrlo kvalitetnoj slici s izraženim i detaljnim prikazom crnih nijansi zahvaljujući tehnologiji LED pozadinskog osvjetljenja s lokalnim zatamnjenjem.

Gladak prikaz akcijskih scena uz Motionflow XR 400: Pratite akciju brzinom ekvivalentnom brzini od 400 sličica u sekundi i uhvatite svaki detalj kako se događa.

Kvaliteta slike poboljšana za Internet TV: Vjeran prikaz detalja i prirodne boje uz X-Reality PRO, procesor slike s dvostrukim čipom koji poboljšava čak i slike s interneta koje su niže rezolucije.

Uživajte u najboljim internetskim sadržajima na velikom zaslonu: Povežite televizor s internetom i usmjeravajte videozapise s interneta te ih prikazujte preko cijelog zaslona ili pratite što se događa na društvenim mrežama (potrebna je nadogradnja programskih datoteka).

Podrška za videopozive i glasovne pozive uz Skype™: Dodajte kameru s glasovnim upravljanjem i mikrofon kako biste uspostavljali besplatne Skype™ pozive s prijateljima i obitelji iz udobnosti svog kauča.

Pretražujte internet na zaslonu televizora: Posjećujte omiljena web-mjesta i pretražujte internet pomoću jednostavnog internetskog preglednika (nije podržan prikaz ugrađenih videozapisa).

Podrška za bežičnu vezu s internetom: Podrška za bežični LAN omogućava dodavanje UWA-BR100 USB Wi-Fi® adaptera tvrtke Sony i uspostavljanje bežične veze s internetskim usmjerivačem.

Upravljajte televizorom pomoću besplatnih aplikacija za mobilne telefone: Koristite pametni telefon kao daljinski upravljač za televizor ili kao drugi zaslon za prikaz videozapisa s mreže uz Media Remote (potrebna je nadogradnja programskih datoteka).

Izravno povezivanje s drugim Wi-Fi® uređajima: Nakon nadogradnje programskih datoteka svoj televizor moći ćete izravno povezivati s drugim Wi-Fi® Direct uređajima bez kabela, usmjerivača i složenih postavki.

Dijelite zabavne sadržaje u cijeloj kući uz DLNA: Usmjeravajte filmove, glazbu i fotografije s uređaja s podrškom za DLNA, kao što su prijenosno računalo, mobilni telefon ili uređaj za reprodukciju glazbe, na televizor.

Pronađite detaljne informacije o glazbenoj pozadini na televizoru: Sviđa vam se pjesma na televizijskom programu koji gledate? Pritisnite TRACK ID na daljinskom upravljaču i automatski pronađite sve informacije o pjesmi.

Pronađite sve informacije o filmu koji gledate: Značajka pretraživanja videozapisa omogućava vam da pronađete detaljne informacije o glumcima i ekipi filmova i televizijskih emisija koje gledate.

Snimajte televizijske emisije na vanjski tvrdi disk: Spremajte televizijske emisije koje gledate na tvrdi disk putem USB veze i gledajte ih kada vam odgovara (možda će biti potrebna nadogradnja programskih datoteka).

Štedite energiju i novce zahvaljujući senzoru za prisutnost: Prepustite svom televizoru automatsko isključivanje slike kada napustite prostoriju (ili prelazak u stanje pripravnosti ako se ne vratite u prostoriju).

Optimizacija kvalitete slike sukladno ambijentalnom osvjetljenju: Dopustite televizoru da automatski optimizira kvalitetu slike prepoznavanjem razine osvjetljenja u prostoriji i temperature boje pomoću ambijentalnog senzora.

Štedite energiju isključivanjem televizora: Isključite televizor tako da gotovo uopće ne troši energiju pomoću prekidača za uštedu energije i ponovo ga uključite za nekoliko sekundi zahvaljujući značajci za brzo pokretanje i gledanje.

3D zvuk s 5-kanalnim zvučnim efektom: Doživite efekt digitalnog 3D surround zvuka iz zvučnika televizora koji imaju tehnologiju S-Force 3D Front Surround.

Prijeđite na digitalnu televiziju bez set-top box uređaja: Pristupite digitalnim i analognim televizijskim kanalima zahvaljujući ugrađenom digitalnom televizijskom tuneru za zemaljske programe (DVB-T).

Koristite prednosti i ekskluzivne ponude uz My Sony: Registrirajte svoj BRAVIA® televizor i postanite član kluba My Sony kako biste dobili ekskluzivan pristup vodičima, posebnim ponudama i mnogim drugim sadržajima.