Tehnički podaci za Sony KDL-46EX720

specs_thumb_alt
(1)

Tehnički podaci, cijene, slike i videozapisi proizvoda za Sony KDL-46EX720.

Značajke proizvoda KDL-46EX720 trgovačke marke Sony

Pripremite se za briljantne i oštre slike uz nezaboravnu kvalitetu ovog zapanjujućeg FHD zaslona.
Intuitivna tehnologija zaslona osjetljivog na dodir omogućuje vam upravljanje računalom izravno sa zaslona. A dinamična ...
Doživite dvostruko veću zabavu s glatkom slikom u slici i iskoristite ono što vaš zaslon može ponuditi.
Za izvrstan zvuk nije potrebno kupiti vanjske zvučnike. S integriranim zvučnicima ovaj je zaslon spreman za upotrebu nak...
Pogodnost na dlanu s daljinskim upravljačem koji upravljanje zaslonom čini lakšim nego ikad.
Zaslon je opremljen standardnim VESA nosačem za prikazivanje na zidu ili okretnom kraku.
Općenito
Brend Sony
Model KDL-46EX720
Proizvod LCD TV prijamnik
Jezik Slovački
Vrsta datoteke PDF
Audio
Zvučni sistem Dolby Digital Plus / Dolby Pulse
Nazivna RMS snaga 20 W
Broj zvučnika 2
Zaslon
Vidljiva veličina po dijagonali 1170 mm
Češljasti filtar 3D
Progresivno skeniranje Da
Podržane grafičke rezolucije 1920 x 1080 (HD 1080)
Podržani video načini 1080i,1080p,480i,480p,576i,576p,720p
Stopa prirodnog osvježavanja slike 100 Hz
Tehnologija zaslona LCD
Dijagonala monitora 46 "
Razlučivost zaslona 1920 x 1080 pikseli
Tip HD-a Full HD
Značajke za upravljanje
Ekranski izbornik (OSD) Da
Odbrojavanje do isključenja Da
Broj OSD jezika 27
Slika u slici Da
Elektronički vodič kroz programe (EPG) Da
Odbrojavanje do uključenja/isključenja Da
Težina i dimenzije
Težina (sa stalkom) 17900 g
Dubina (sa postoljem) 260 mm
Visina (sa postoljem) 690 mm
Širina (sa postoljem) 1078 mm
Težina (bez postolja) 14300 g
Širina (bez postolja) 1078 mm
Dubina (bez postolja) 42 mm
Visina (bez postolja) 660 mm
Učinak
Igraći način rada Da
Zaštita djece Da
Teletekst funkcija Da
Priključci i sučelja
Optički digitalni audio izlaz 1
Broj SCART priključaka 1
RS-232 priključci 0
Broj RF priključaka 1
Common interface (CI) Da
Izlazi za slušalice 1
Broj S_Video ulaza 1
Kompozitni video izlaz 0
Kompozitni video ulaz 1
PC ulaz (D-SUB) Da
PC audio ulaz Da
Komponentni video ulaz (YPbPr/YCbCr) 1
Broj USB 2.0 priključaka 2
Broj HDMI priključaka 4
HDCP Da
Ostale značajke
Ugrađeni zvučnici Da
Pozadinsko svjetlo Da
Razred energetske učinkovitosti (stari) A
Godišnja potrošnja energije 120 kWh
3D kompatibilnost Da
Podaci o ambalaži
Dubina ambalaže 136 mm
Visina ambalaže 824 mm
Širina ambalaže 1174 mm
Ručni daljinski upravljač Da
Napajanje
Ulazni napon izmjenične struje 220 - 240 V
Ulazna frekvencija izmjenične struje 50 - 60 Hz
Potrošnja energije (tipično) 133 W
Potrošnja energije (pripravnost) 0.25 W
Dizajn
Boja proizvoda Crno
VESA ugradnja Da
Mreža
Wi-Fi Da
Ethernet LAN veza Da
TV podešivač
Sustav digitalnog formata signala DVB-C,DVB-T
Full HD 3D televizor za cijelu obitelj


Full HD slika izraženih detalja: Uživajte u 2D i 3D slici visoke rezolucije zahvaljujući tehnologiji Full HD 1080.

Vrhunska 3D slika: Uživajte u realističnoj 3D akciji u Full HD rezoluciji. 3D tehnologija tvrtke Sony pruža najjasniju i najsvjetliju 3D sliku te širok kut gledanja.

Edge LED za sliku visokog kontrasta: Iskoristite prednost poboljšanog intenziteta boja, visokog kontrasta i poboljšane energetske učinkovitosti, a sve to u tankom kućištu.

Motionflow XR 200 omogućava jasan prikaz akcije: Gledajte akcijske scene brzinom ekvivalentnom brzini od 200 sličica u sekundi i uživajte u oštrijoj slici s manje podrhtavanja i zamućivanja.

Prirodne boje i jasna, detaljna slika: Procesor slike X-Reality omogućava oštar prikaz detalja bez slabljenja kvalitete ili šuma, čak i kad je u pitanju slika standardne rezolucije.

Podrška za bežičnu vezu s internetom: Podrška za bežični LAN omogućava dodavanje UWA-BR100 USB Wi-Fi® adaptera tvrtke Sony i uspostavljanje bežične veze s internetskim usmjerivačem.

Uživajte u najboljim internetskim sadržajima na velikom zaslonu: Povežite televizor s internetom i usmjeravajte videozapise s interneta te ih prikazujte preko cijelog zaslona ili pratite što se događa na društvenim mrežama (potrebna je nadogradnja programskih datoteka).

Podrška za videopozive i glasovne pozive uz Skype™: Dodajte kameru s glasovnim upravljanjem i mikrofon kako biste uspostavljali besplatne Skype™ pozive s prijateljima i obitelji iz udobnosti svog kauča.

Pretražujte internet na zaslonu televizora: Posjećujte omiljena web-mjesta i pretražujte internet pomoću jednostavnog internetskog preglednika (nije podržan prikaz ugrađenih videozapisa).

Upravljajte televizorom pomoću besplatnih aplikacija za mobilne telefone: Koristite pametni telefon kao daljinski upravljač za televizor ili kao drugi zaslon za prikaz videozapisa s mreže uz Media Remote (potrebna je nadogradnja programskih datoteka).

Pronađite detaljne informacije o glazbenoj pozadini na televizoru: Sviđa vam se pjesma na televizijskom programu koji gledate? Pritisnite TRACK ID na daljinskom upravljaču i automatski pronađite sve informacije o pjesmi.

Pronađite sve informacije o filmu koji gledate: Značajka pretraživanja videozapisa omogućava vam da pronađete detaljne informacije o glumcima i ekipi filmova i televizijskih emisija koje gledate.

Izravno povezivanje s drugim Wi-Fi® uređajima: Nakon nadogradnje programskih datoteka svoj televizor moći ćete izravno povezivati s drugim Wi-Fi® Direct uređajima bez kabela, usmjerivača i složenih postavki.

Štedite energiju i novce zahvaljujući senzoru za prisutnost: Prepustite svom televizoru automatsko isključivanje slike kada napustite prostoriju (ili prelazak u stanje pripravnosti ako se ne vratite u prostoriju).

Automatska prilagodba svjetline zaslona radi uštede energije: Uključite svjetlosni senzor kako biste prilagodili svjetlinu zaslona u skladu s razinom osvjetljenja prostorije i tako postavili optimalnu sliku i potrošnju energije.

Dijelite zabavne sadržaje u cijeloj kući uz DLNA: Usmjeravajte filmove, glazbu i fotografije s uređaja s podrškom za DLNA, kao što su prijenosno računalo, mobilni telefon ili uređaj za reprodukciju glazbe, na televizor.

Snimajte televizijske emisije na vanjski tvrdi disk: Spremajte televizijske emisije koje gledate na tvrdi disk putem USB veze i gledajte ih kada vam odgovara (možda će biti potrebna nadogradnja programskih datoteka).

3D zvuk s 5-kanalnim zvučnim efektom: Doživite efekt digitalnog 3D surround zvuka iz zvučnika televizora koji imaju tehnologiju S-Force 3D Front Surround.

Prikazujte panoramske i 3D fotografije u najboljem svjetlu: Povežite kompatibilni digitalni fotoaparat putem USB ili HDMI® veze i prikazujte 3D i panoramske fotografije u punoj visokoj rezoluciji na velikom zaslonu.

Prijeđite na digitalnu televiziju bez set-top box uređaja: Pristupite digitalnim i analognim televizijskim kanalima zahvaljujući ugrađenom digitalnom televizijskom tuneru za zemaljske programe (DVB-T).

Koristite prednosti i ekskluzivne ponude uz My Sony: Registrirajte svoj BRAVIA televizor i postanite član kluba My Sony kako biste dobili ekskluzivan pristup vodičima, posebnim ponudama i mnogim drugim sadržajima.