priručnik

Tehnički podaci za Sony KDL-40EX520

Sony KDL-40EX520
7.6 · 4
Tehnički podaci, cijene, slike i videozapisi proizvoda za Sony KDL-40EX520.

Značajke proizvoda KDL-40EX520 trgovačke marke Sony

U nastavku ćete pronaći specifikacije proizvoda i priručnik sa specifikacijama za Sony KDL-40EX520.

Pripremite se za briljantne i oštre slike uz nezaboravnu kvalitetu ovog zapanjujućeg FHD zaslona.
Intuitivna tehnologija zaslona osjetljivog na dodir omogućuje vam upravljanje računalom izravno sa zaslona. A dinamična ...
Doživite dvostruko veću zabavu s glatkom slikom u slici i iskoristite ono što vaš zaslon može ponuditi.
Za izvrstan zvuk nije potrebno kupiti vanjske zvučnike. S integriranim zvučnicima ovaj je zaslon spreman za upotrebu nak...
Zaslon je opremljen standardnim VESA nosačem za prikazivanje na zidu ili okretnom kraku.
Pogodnost na dlanu s daljinskim upravljačem koji upravljanje zaslonom čini lakšim nego ikad.
Općenito
Brend Sony
Model KDL-40EX520
Proizvod Televizor
EAN 8029276067427, 4905524736670
Jezik Slovački
Vrsta datoteke SK - 384 Manual (PDF), EN - 157 Manual (PDF), EN - 64 Manual (PDF), EN - 32 Manual (PDF), SK - 460 (PDF), EN - 36 (PDF), EN - 1 Safety instructions (PDF)
Zaslon
Vidljiva veličina po dijagonali 102 mm
Češljasti filtar 3D
Progresivno skeniranje Da
Podržane grafičke rezolucije 1920 x 1080 (HD 1080)
Podržani video načini 1080i,1080p,480p,576i,576p,720p
Tehnologija zaslona LCD
Dijagonala monitora 40 "
Razlučivost zaslona 1920 x 1080 pikseli
Tip HD-a Full HD
Omjer slike 16:9
Značajke za upravljanje
Ekranski izbornik (OSD) Da
Odbrojavanje do isključenja Da
Slika u slici Da
Elektronički vodič kroz programe (EPG) Da
Odbrojavanje do uključenja/isključenja Da
Učinak
Igraći način rada Da
Zaštita djece Da
Teletekst funkcija Da
Priključci i sučelja
Optički digitalni audio izlaz 1
Broj SCART priključaka 1
Broj RF priključaka 1
Common interface (CI) Da
Izlazi za slušalice 1
Broj S_Video ulaza 1
Kompozitni video izlaz 0
Kompozitni video ulaz 1
PC ulaz (D-SUB) Da
PC audio ulaz Da
Komponentni video ulaz (YPbPr/YCbCr) 1
Broj USB 2.0 priključaka 1
Broj HDMI priključaka 4
HDCP Da
Ostale značajke
Ugrađeni zvučnici Da
Pozadinsko svjetlo Da
Razred energetske učinkovitosti (stari) A
Godišnja potrošnja energije 97 kWh
3D kompatibilnost
Težina i dimenzije
Težina (bez postolja) 11200 g
Dizajn
Boja proizvoda Crno
VESA ugradnja Da
Audio
Nazivna RMS snaga 20 W
Broj zvučnika 2
Podaci o ambalaži
Ručni daljinski upravljač Da
Mreža
Wi-Fi Da
Ethernet LAN veza
TV podešivač
Sustav digitalnog formata signala DVB-C,DVB-T
prikaži više
Obogatite kućnu zabavu uz LED tehnologiju i Internet TV


Full HD slika izraženih detalja: Uživajte u slici vrlo izraženih detalja uz tehnologiju Full HD 1080.

Edge LED za sliku visokog kontrasta: Iskoristite prednost poboljšanog intenziteta boja, visokog kontrasta i poboljšane energetske učinkovitosti, a sve to u tankom kućištu.

Prirodne boje i jasna, detaljna slika: Procesor slike X-Reality omogućava oštar prikaz detalja bez slabljenja kvalitete ili šuma, čak i kad je u pitanju slika standardne rezolucije.

Podrška za bežičnu vezu s internetom: Podrška za bežični LAN omogućava dodavanje UWA-BR100 USB Wi-Fi® adaptera tvrtke Sony i uspostavljanje bežične veze s internetskim usmjerivačem.

Uživajte u najboljim internetskim sadržajima na velikom zaslonu: Povežite televizor s internetom i usmjeravajte videozapise s interneta te ih prikazujte preko cijelog zaslona ili pratite što se događa na društvenim mrežama (potrebna je nadogradnja programskih datoteka).

Podrška za videopozive i glasovne pozive uz Skype™: Dodajte kameru s glasovnim upravljanjem i mikrofon kako biste uspostavljali besplatne Skype™ pozive s prijateljima i obitelji iz udobnosti svog kauča.

Pretražujte internet na zaslonu televizora: Posjećujte omiljena web-mjesta i pretražujte internet pomoću jednostavnog internetskog preglednika (nije podržan prikaz ugrađenih videozapisa).

Upravljajte televizorom pomoću besplatnih aplikacija za mobilne telefone: Koristite pametni telefon kao daljinski upravljač za televizor ili kao drugi zaslon za prikaz videozapisa s mreže uz Media Remote (potrebna je nadogradnja programskih datoteka).

Pronađite detaljne informacije o glazbenoj pozadini na televizoru: Sviđa vam se pjesma na televizijskom programu koji gledate? Pritisnite TRACK ID na daljinskom upravljaču i automatski pronađite sve informacije o pjesmi.

Pronađite sve informacije o filmu koji gledate: Značajka pretraživanja videozapisa omogućava vam da pronađete detaljne informacije o glumcima i ekipi filmova i televizijskih emisija koje gledate.

Dijelite zabavne sadržaje u cijeloj kući uz DLNA: Usmjeravajte filmove, glazbu i fotografije s uređaja s podrškom za DLNA, kao što su prijenosno računalo, mobilni telefon ili uređaj za reprodukciju glazbe, na televizor.

Štedite energiju isključivanjem televizora: Isključite televizor tako da gotovo uopće ne troši energiju pomoću prekidača za uštedu energije i ponovo ga uključite za nekoliko sekundi zahvaljujući značajci za brzo pokretanje i gledanje.

Puni efekt surround zvuka: Doživite efekt digitalnog surround zvuka iz zvučnika televizora koji imaju tehnologiju S Force Front Surround.

Automatski dobivate postavke za najbolju sliku: Zahvaljujući značajci Scene Select optimizirajte postavke slike i zvuka sukladno onome što gledate dodirom jedne tipke na daljinskom upravljaču.

Upravljajte uređajima za kućnu zabavu jednim daljinskim upravljačem: Zahvaljujući značajci BRAVIA Sync reproducirajte ili prilagođavajte postavke na kompatibilnim uređajima dodirom jedne tipke.

Reproducirajte filmove, glazbu i fotografije putem USB veze: USB Media Player omogućava vam priključivanje USB uređaja i uživanje u filmovima, fotografijama i glazbi (raznih formata datoteka) na televizoru.

Lako povežite HD uređaje pomoću HDMI® kabela: 4 ulaza s podrškom za CEC i Audio Return Channel olakšavaju povezivanje s uređajima visoke rezolucije.

Prijeđite na digitalnu televiziju bez set-top box uređaja: Pristupite digitalnim i analognim televizijskim kanalima zahvaljujući ugrađenom digitalnom televizijskom tuneru za zemaljske programe (DVB-T).

Koristite prednosti i ekskluzivne ponude uz My Sony: Registrirajte svoj BRAVIA® televizor i postanite član kluba My Sony kako biste dobili ekskluzivan pristup vodičima, posebnim ponudama i mnogim drugim sadržajima.