Tehnički podaci za Sony KDL-40E5510

specs_thumb_alt
(1)

Tehnički podaci, cijene, slike i videozapisi proizvoda za Sony KDL-40E5510.

Značajke proizvoda KDL-40E5510 trgovačke marke Sony

Općenito
Brend Sony
Model KDL-40E5510
Proizvod LCD TV prijamnik
Jezik Engleski
Vrsta datoteke PDF
Dizajn
Boja proizvoda Bijelo

Elegantan i sofisticiran, E55 ima sve. Iznimna kvaliteta slike koja odlikuje modele BRAVIA i predivan dizajn koji podsjeća na okvir udahnut će život u umjetničke i dragocjene osobne snimke. Možete reproducirati omiljenu glazbu, filmove i slike s umreženih digitalnih uređaja!


Jedinstven, moderan i elegantan BRAVIA dizajn koji podsjeća na okvir elegantno će se uklopiti u vaš dom.

Kada ne gledate TV, pretvorite ga u digitalni okvir za fotografije uz način rada Picture Frame Mode. Ispunite prazni prostor u dnevnom boravku prikazujući na televizoru fotografije ili prethodno instalirane slike.

Gledajte televizijski program, filmove i igre u vrhunskoj visokoj rezoluciji od 1920 x 1080 piksela.

Gledajte slike brzih pokreta, poput sportskih scena ili akcijskih filmova, uz prirodnu glatkoću i oštrije detalje zahvaljujući funkciji Motionflow 100 Hz s tehnologijom Image Blur Reduction za smanjenje zamućenja.

Uživajte u slici impresivne dubine i oštrine, optimalnog kontrasta, živih boja i prirodnijih tonova zahvaljujući tehnologiji BRAVIA ENGINE 3.

Uživajte u živoj slici na zaslonu uz optimalnu oštrinu koju nudi Live Colour. Možete odabrati jednu od četiri opcije: Off (Isključeno), Low (Nisko), Mid (Srednje) i High (Visoko) kako biste podesili boju i dobili optimalnu kvalitetu slike..

Ako uživate u gledanju filmova, ovo je pravi televizor za vas - gledajte filmove upravo onako kako je to redatelj zamislio uz tehnologiju 24p True Cinema.

Zahvaljujući značajki Intelligent Picture dobit ćete najčišću i najoštriju sliku, čak i uz analogni signal.

Doživite efekt digitalnog surround zvuka iz samo dva prednja zvučnika uz našu naprednu tehnologiju S-Force Front Surround.

Mijenjajte jačinu zvuka glasova bez promjene jačine pozadinskog zvuka uz tehnologiju Voice Zoom.

Uživajte u videozapisima, glazbi i fotografijama s računala na svom televizoru uz DLNA tehnologiju za kućno umrežavanje.

Dijelite omiljene fotografije, glazbu ili videozapise na velikom zaslonu uz jednostavni USB Media Player.

Gledajte informacije s Interneta na zaslonu dok istovremeno gledate televizijski sadržaj uz AppliCast™. Prethodno instalirane usluge obuhvaćaju seriju praktičnih widgeta, kao što su analogni sat i kalendar.

Četiri HDMI® ulaza (dva sa stražnje strane, dva s bočne, imaju CEC) pojednostavljuju povezivanje s izvorima visoke rezolucije kao što su Blu-ray Disc™ i PLAYSTATION®3.

Upravljajte cijelim sustavom kućnog kina samo jednim pritiskom gumba na daljinskom upravljaču i pristupite izbornicima kompatibilnih perifernih uređaja poput kamkordera Handycam® zahvaljujući funkciji BRAVIA Sync.

Gledajte besplatne HD and SD zemaljske i kabelske programe uz pomoć ugrađenog MPEG-4 AVC tunera (prima i analogne signale)*.

Gledajte digitalni TV program uz pomoć ugrađenog digitalnog zemaljskog tunera standardne rezolucije (MPEG-2, prima i analogne signale).

Gledajte kabelski TV program uz pomoć ugrađenog digitalnog kabelskog tunera (ovisi o državi i samo uz podržane operatere).

CI+ Ready (kod podržanih operatera kabelske televizije).

U prodaji od travnja 2009..

Registracija vašeg BRAVIA televizora ne može biti jednostavnija, zato se registrirajte već danas i postanite član kluba My Sony.

* HDTV tuner tvrtke SONY sukladan je DVB-T i DVB-C HD specifikacijama emitiranja koje su trenutno na snazi u nekim europskim državama. Kod svog zastupnika raspitajte se o uvjetima emitiranja u svojoj državi.