Tehnički podaci za Sony KDL-32EX520

specs_thumb_alt
(1)

Tehnički podaci, cijene, slike i videozapisi proizvoda za Sony KDL-32EX520.

Značajke proizvoda KDL-32EX520 trgovačke marke Sony

Pripremite se za briljantne i oštre slike uz nezaboravnu kvalitetu ovog zapanjujućeg FHD zaslona.
Intuitivna tehnologija zaslona osjetljivog na dodir omogućuje vam upravljanje računalom izravno sa zaslona. A dinamična ...
Doživite dvostruko veću zabavu s glatkom slikom u slici i iskoristite ono što vaš zaslon može ponuditi.
Za izvrstan zvuk nije potrebno kupiti vanjske zvučnike. S integriranim zvučnicima ovaj je zaslon spreman za upotrebu nak...
Zaslon je opremljen standardnim VESA nosačem za prikazivanje na zidu ili okretnom kraku.
Pogodnost na dlanu s daljinskim upravljačem koji upravljanje zaslonom čini lakšim nego ikad.
Općenito
Brend Sony
Model KDL-32EX520
Proizvod LCD TV prijamnik
Jezik Slovački
Vrsta datoteke PDF
Učinak
Teletekst 1000 stranica
Igraći način rada Da
Zaštita djece Da
Teletekst funkcija Da
Zaslon
Vidljiva veličina po dijagonali 81 mm
Češljasti filtar 3D
Progresivno skeniranje Da
Podržane grafičke rezolucije 1920 x 1080 (HD 1080)
Podržani video načini 1080i,1080p,480p,576i,576p,720p
Tehnologija zaslona LCD
Dijagonala monitora 32 "
Razlučivost zaslona 1920 x 1080 pikseli
Tip HD-a Full HD
Značajke za upravljanje
Ekranski izbornik (OSD) Da
Odbrojavanje do isključenja Da
Slika u slici Da
Elektronički vodič kroz programe (EPG) Da
Odbrojavanje do uključenja/isključenja Da
Priključci i sučelja
Optički digitalni audio izlaz 1
Broj SCART priključaka 1
Broj RF priključaka 1
Common interface (CI) Da
Broj CardBus PCMCIA utora 1
Izlazi za slušalice 1
Broj S_Video ulaza 1
Kompozitni video izlaz 0
Kompozitni video ulaz 1
PC ulaz (D-SUB) Da
PC audio ulaz Da
Komponentni video ulaz (YPbPr/YCbCr) 1
Broj USB 2.0 priključaka 1
Broj HDMI priključaka 4
HDCP
Ostale značajke
Ugrađeni zvučnici Da
Povezivanje slušalica 3,5 mm
Pozadinsko svjetlo Da
3D kompatibilnost
Dizajn
Boja proizvoda Crno
VESA ugradnja Da
Audio
Nazivna RMS snaga 20 W
Broj zvučnika 2
Podaci o ambalaži
Ručni daljinski upravljač Da
Mreža
Wi-Fi Da
Ethernet LAN veza
TV podešivač
Sustav digitalnog formata signala DVB-C,DVB-T
Obogatite kućnu zabavu uz LED tehnologiju i Internet TV


Full HD slika izraženih detalja: Uživajte u slici vrlo izraženih detalja uz tehnologiju Full HD 1080.

Edge LED za sliku visokog kontrasta: Iskoristite prednost poboljšanog intenziteta boja, visokog kontrasta i poboljšane energetske učinkovitosti, a sve to u tankom kućištu.

Prirodne boje i jasna, detaljna slika: Procesor slike X-Reality omogućava oštar prikaz detalja bez slabljenja kvalitete ili šuma, čak i kad je u pitanju slika standardne rezolucije.

Podrška za bežičnu vezu s internetom: Podrška za bežični LAN omogućava dodavanje UWA-BR100 USB Wi-Fi® adaptera tvrtke Sony i uspostavljanje bežične veze s internetskim usmjerivačem.

Uživajte u najboljim internetskim sadržajima na velikom zaslonu: Povežite televizor s internetom i usmjeravajte videozapise s interneta te ih prikazujte preko cijelog zaslona ili pratite što se događa na društvenim mrežama (potrebna je nadogradnja programskih datoteka).

Podrška za videopozive i glasovne pozive uz Skype™: Dodajte kameru s glasovnim upravljanjem i mikrofon kako biste uspostavljali besplatne Skype™ pozive s prijateljima i obitelji iz udobnosti svog kauča.

Pretražujte internet na zaslonu televizora: Posjećujte omiljena web-mjesta i pretražujte internet pomoću jednostavnog internetskog preglednika (nije podržan prikaz ugrađenih videozapisa).

Upravljajte televizorom pomoću besplatnih aplikacija za mobilne telefone: Koristite pametni telefon kao daljinski upravljač za televizor ili kao drugi zaslon za prikaz videozapisa s mreže uz Media Remote (potrebna je nadogradnja programskih datoteka).

Pronađite detaljne informacije o glazbenoj pozadini na televizoru: Sviđa vam se pjesma na televizijskom programu koji gledate? Pritisnite TRACK ID na daljinskom upravljaču i automatski pronađite sve informacije o pjesmi.

Pronađite sve informacije o filmu koji gledate: Značajka pretraživanja videozapisa omogućava vam da pronađete detaljne informacije o glumcima i ekipi filmova i televizijskih emisija koje gledate.

Dijelite zabavne sadržaje u cijeloj kući uz DLNA: Usmjeravajte filmove, glazbu i fotografije s uređaja s podrškom za DLNA, kao što su prijenosno računalo, mobilni telefon ili uređaj za reprodukciju glazbe, na televizor.

Štedite energiju isključivanjem televizora: Isključite televizor tako da gotovo uopće ne troši energiju pomoću prekidača za uštedu energije i ponovo ga uključite za nekoliko sekundi zahvaljujući značajci za brzo pokretanje i gledanje.

Puni efekt surround zvuka: Doživite efekt digitalnog surround zvuka iz zvučnika televizora koji imaju tehnologiju S Force Front Surround.

Automatski dobivate postavke za najbolju sliku: Zahvaljujući značajci Scene Select optimizirajte postavke slike i zvuka sukladno onome što gledate dodirom jedne tipke na daljinskom upravljaču.

Upravljajte uređajima za kućnu zabavu jednim daljinskim upravljačem: Zahvaljujući značajci BRAVIA Sync reproducirajte ili prilagođavajte postavke na kompatibilnim uređajima dodirom jedne tipke.

Reproducirajte filmove, glazbu i fotografije putem USB veze: USB Media Player omogućava vam priključivanje USB uređaja i uživanje u filmovima, fotografijama i glazbi (raznih formata datoteka) na televizoru.

Lako povežite HD uređaje pomoću HDMI® kabela: 4 ulaza s podrškom za CEC i Audio Return Channel olakšavaju povezivanje s uređajima visoke rezolucije.

Prijeđite na digitalnu televiziju bez set-top box uređaja: Pristupite digitalnim i analognim televizijskim kanalima zahvaljujući ugrađenom digitalnom televizijskom tuneru za zemaljske programe (DVB-T).

Koristite prednosti i ekskluzivne ponude uz My Sony: Registrirajte svoj BRAVIA® televizor i postanite član kluba My Sony kako biste dobili ekskluzivan pristup vodičima, posebnim ponudama i mnogim drugim sadržajima.