Sony Google TV NSZ-GS7

Sony Google TV NSZ-GS7 priručnik

(1)
 • Getting Started
  Network Media Player
  NSZ-GS7/NSZ-GX70
  US
  Screen images, operations, and specifications
  are subject to change without notice.(NSZ-GX70 is only for the US)
  NSZ-GS7 4-421-773-11(1)
Sony Google TV NSZ-GS7

Trebate pomoć?

Broj pitanja: 0

Imate li pitanja u vezi s proizvodom Google TV NSZ-GS7 trgovačke marke Sony ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i vašeg pitanja. Što više pojedinosti navedete za svoje pitanje i pitanje, lakše je drugim vlasnicima proizvoda Google TV NSZ-GS7 trgovačke marke Sony pravilno odgovoriti na vaše pitanje.

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod Google TV NSZ-GS7 trgovačke marke Sony. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 1 prosječnom ocjenom od 8.6. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Engels. Imate li pitanja u vezi s proizvodom Google TV NSZ-GS7 trgovačke marke Sony ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Značajke proizvoda Google TV NSZ-GS7 trgovačke marke Sony

Općenito
Brend Sony
Model Google TV NSZ-GS7
Proizvod Media player
EAN 4905524870343
Jezik Engels
Vrsta datoteke PDF

prirucnici.hr

Tražite priručnik? prirucnici.hr osigurava da u trenu pronađete priručnik koji tražite. Naša baza podataka sadrži više od milijun PDF priručnika za više od 10,000 robnih marki. Svaki dan dodajemo najnovije priručnike pa ćete uvijek pronaći proizvod koji tražite. Vrlo je jednostavno: samo u tražilicu upišite naziv robne marke i vrstu proizvoda i odmah ćete vidjeti priručnik po svom izboru na Internetu, besplatno.

prirucnici.hr

© Autorska prava 2021 prirucnici.hr. Sva prava pridržana.