Tehnički podaci za Sony BDV-N9100W

specs_thumb_alt
(1)

Tehnički podaci, cijene, slike i videozapisi proizvoda za Sony BDV-N9100W.

Značajke proizvoda BDV-N9100W trgovačke marke Sony

Općenito
Brend Sony
Model BDV-N9100W
Proizvod Kućno kino
EAN 4905524899481
Jezik Engleski
Vrsta datoteke PDF
Optički pogon
Vrsta čitača optičkog diska Blu-Ray reproduktor
Podržani tipovi diskova BD,CD,DVD
Broj optičkih diskova 1 diskova
Format diska za reprodukciju Blu-Ray audio,Blu-Ray video,CD audio,CD video,SACD
Ostale značajke
Ugrađeni tvrdi disk
Kompatibilnost sa Apple uređajima Nije podržan
Podržani formati slika GIF,JPG,PNG
Funkcije za zaštitu ekrana Da
RS-232 priključci 0
Integriran TV tuner
Video
3D kompatibilnost Da
Podržani video formati AVCHD,MPEG1,MPEG2,MPEG4,WMV9,XVID
Puni HD Da
Video upscaling Da
Audio
Nazivna RMS snaga 1000 W
Izlazni audio kanali 5.1 kanali
Ugrađeni zvučni dekoderi Dolby Digital,Dolby Digital Plus,Dolby Pro Logic,Dolby TrueHD,DSD,DTS,DTS 96/24,DTS Neo:6,DTS-ES (Discrete 6.1),DTS-ES (Matrix 6.1),DTS-HD
Podržani audio formati AAC,LPCM,MP3,WMA
Tehnologija poboljšanja zvuka Da
Zvučni povratni kanal (ARC) Da
Radio
FM radio Da
Podržani frekvencijski pojasi FM
Radijski podatkovni sustav (RDS) Da
RDS mogućnosti PS
Broj pohranjenih postaja 20
Prednji zvučnici
Vrsta prednjeg zvučnika Dvostazni
Centralni zvučnik
Vrsta središnjeg zvučnika Dvostazni
Satelitski zvučnici
Vrsta satelitskog zvučnika Dvostazni
Bežični satelitski zvučnici
Niskofrekvencijski zvučnik
Bežični dubokotonski zvučnik -
Tehničke pojedinosti
Boja proizvoda Crno
Karaoke -
Podržani datotečni sustavi FAT32,NTFS
BD-Live Da
Digital Living Network Alliance (DLNA) certifikat Da
Mreža
Wi-Fi Da
Bluetooth Da
Ethernet LAN veza Da
Komunikacija bliskog polja (NFC) Da
Priključci i sučelja
HDMI in 2
Broj HDMI izlaza 1
Broj SCART priključaka 0
Broj USB priključaka 1
Komponentni video ulaz (YPbPr/YCbCr) 0
Komponentni video izlaz (YPbPr/YCbCr) 0
Kompozitni video ulaz 0
Kompozitni video izlaz 0
Broj S_Video ulaza 0
Broj S_Video izlaza 0
Mikrofon, linijski ulaz Da
Digitalni koaksijalni audio ulaz 0
Digitalni optički audio ulaz 1
Optički digitalni audio izlaz 0
Broj Ethernet LAN (RJ-45) priključaka 1
Koaksijalni digitalni audio izlaz 0
USB verzija 2.0
Napajanje
Automatsko isključivanje Da
Pretvorite svaki film u uzbudljivu avanturu


Snažan zvuk iz tankih zvučnika: Uz tehnologiju zvučnika Magnetic Fluid uživat ćete u moćnom, kinematografskom zvuku koji dolazi iz nevjerojatno tankih i elegantnih zvučnika.

Slušanje jednim dodirom uz NFC: Jednostavno svojim pametnim telefonom ili tabletom s tehnologijom NFC dodirnite sustav kućnog kina i glazba će se odmah reproducirati putem Bluetooth® veze.

Bežično usmjeravanje glazbe uz Bluetooth®: Ako je na vašem pametnom telefonu omogućen Bluetooth®, jednostavno ga uparite sa sustavom kućnog kina i možete usmjeravati svoju omiljenu glazbu.

Dinamični niski tonovi uz Bass Boost: Iskusite odzvanjajuće basove koji će vas prikovati za sjedalicu tijekom glasnih akcijskih scena.

Uživajte u kvaliteti slike koja je 4 puta bolja Full HD rezolucije: Nadogradite filmove i druge sadržaje koje gledate na 4K televizoru te istražite budućnost kina uz sliku koja izgleda gotovo poput stvarnog života.

Uživajte u svakoj nijansi emisija: Uz Triluminos Colour uživat ćete u briljantnim slikama i širokom spektru boja koje unose dubinu u svaku scenu.

Dijelite glazbu za zabavu: Način rada za zabavu omogućava reprodukciju glazbe s uređaja koji su povezani s internetom, poput tablet uređaja ili pametnog telefona.

Dinamični niski tonovi uz Bass Boost: Iskusite odzvanjajuće basove koji će vas prikovati za sjedalicu tijekom glasnih akcijskih scena.

Elagantan minimalistički izgled: Inspiriran besprijekornim svjetlucavim plohama kristala, naš stil Sense of Quartz izgleda dobro na svakom mjestu.

Uronite u Full HD 3D sliku: Uživajte u 3D filmovima u Full HD 3D formatu s realističnom, uglađenom slikom koja će vas prenijeti u samo središte drame.

Ugrađena funkcija Wi-Fi za lako povezivanje s internetom: Usmjeravajte zabavne sadržaje s bežične kućne mreže i interneta bez neurednih kabela.

Usmjeravajte zabavu s interneta na velik zaslon: Uživajte u internetskim kanalima poput onih sa servisa YouTube™, pristupajte sustavu Sony Entertainment Network** i njegovoj velikoj ponudi televizijskih emisija i filmova na zahtjev.

Uživajte u filmovima uz besprijekorne Full HD detalje: Gledajte Blu-ray™ filmove uz razinu detalja koja je 5 puta viša od DVD formata.

Neka vas zvuk potpuno okruži: Uronite u audio visoke kvalitete uz 5.1-kanalni surround zvuk visoke rezolucije sa značajkom uglađenog usmjeravanja multimedijskih sadržaja s mreže.

Zvuk koji pristaje svemu što gledate: Možete birati između različitih načina rada zvuka, uključujući nogometni način rada koji utišava komentatore, a naglašava navijanje gomile.

Ponovo otkrijte svoju DVD zbirku: Blu-ray Disc™ Player nadograđuje DVD sadržaje na kvalitetu približnu onoj u HD rezoluciji, što znači da ponovo možete pregledati svoje klasične DVD filmove uz više detalja.

Pretvorite svoj pametni telefon u daljinski upravljač: Preuzmite aplikaciju TV SideView i koristite svoj pametni telefon ili tablet kao daljinski upravljač ili miš za pretraživanje interneta.

Uronite ravno u film: Život je prekratak da biste gubili vrijeme čekajući da se disk učita pa vas funkcija brzog pokretanja i učitavanja brzo uvlači u akciju.

*: iPhone, iPod, iPod classic, iPod nano i iPod touch trgovačke su marke tvrtke Apple Inc. registrirane u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim državama. iPad je trgovačka marka u vlasništvu tvrtke Apple Inc..

**: Usluge i pretplate za Sony Entertainment Network ovise o državi.