Silit Sicomatic-S priručnik

Silit Sicomatic-S
8.8 · 22
PDF priručnik
 · 34 stranice/a
-
priručnikSilit Sicomatic-S

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod Sicomatic-S trgovačke marke Silit. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 22 prosječnom ocjenom od 8.8. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: -. Imate li pitanja u vezi s proizvodom Sicomatic-S trgovačke marke Silit ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Trebate pomoć?

Imate li pitanje o Silit , a odgovor nije u priručniku? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i svojeg pitanja. Što bolje opišete svoj problem i pitanje, drugi vlasnici Silit će Vam lakše dati dobar odgovor.

Marjana Đuretek • 18-5-2023Bez komentara

Molim gdje mogu kupiti gumu za sicomatik s i gumicu za ventil?

Odgovorite na ovo pitanje
zlatica topalušić • 6-10-2021Bez komentara

molim vas kako i gdje mogu kupiti gumu za silit expres lonac 6 litara,živim u zagrebu

Odgovorite na ovo pitanje

Broj pitanja: 2

Pan Silit Sicomatic-S je visokokvalitetni lonac za kuhanje pod pritiskom. Izrađen od vrhunskih materijala, ovaj lonac pruža izuzetnu trajnost i dugotrajnu upotrebu. Sa svojim patentiranim Sigmatop termobazdom, ovaj lonac omogućuje brzu i učinkovitu pripremu hrane. Zahvaljujući svojoj visokokvalitetnoj zaptivnoj narukvici, osigurava sigurnost i sprječava curenje pare tijekom kuhanja. Silit Sicomatic-S opremljen je praktičnim sigurnosnim sustavom koji automatski regulira unutarnji tlak u loncu. Ovo osigurava optimalne uvjete kuhanja i sprječava mogućnost prekidanja kuhanja zbog previsokog tlaka. Ovaj lonac dolazi u različitim veličinama i kapacitetima, omogućujući vam da odaberete onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama. Osim toga, njegov elegantan i moderan dizajn čini ga atraktivnim dodatkom za vašu kuhinju. Jednostavan za korištenje i održavanje, Silit Sicomatic-S će vam omogućiti pripremu ukusnih jela brzo i jednostavno. Bilo da kuhate rižu, povrće ili meso, ovaj lonac će vam pomoći u postizanju savršeno kuhane hrane svaki put. Ukratko, Silit Sicomatic-S je visokokvalitetni lonac za kuhanje pod pritiskom koji jamči pouzdanost, trajnost i jednostavnost upotrebe.

Općenito
Silit
Sicomatic-S
tava
-
Korisnički priručnik (PDF)

Ne možete pronaći odgovor na svoje pitanje u priručniku? Odgovor na svoje pitanje možete pronaći u odjeljku ČPP o Silit Sicomatic-S u nastavku.

Mogu li koristiti lonce i tave za indukciju?

Danas su gotovo sve posude za kuhanje prikladne za indukciju. Možete jednostavno provjeriti mogu li se vaše stare posude koristiti i za indukciju držeći magnet na dnu posude. Ako magnet ostane na tavi, vaša je stara posuda prikladna za indukciju.

Je li priručnik za Silit Sicomatic-S dostupan na Hrvatski?

Nažalost, nemamo priručnik za Silit Sicomatic-S dostupan na Hrvatski. Ovaj priručnik dostupan je na -.

Vaše pitanje nije navedeno? Ovdje postavite svoje pitanje

Nema rezultata