Sigma Sport PC 10.11

Sigma Sport PC 10.11 priručnik

(1)
 • DEUS/GBFR DEUS/GBFR
  HEART RATE MONITOR
  PC 10.11
  DEUTSCH
  ENGLISH
  FRANÇAIS
Sigma Sport PC 10.11

Trebate pomoć?

Broj pitanja: 0

Imate li pitanja u vezi s proizvodom Sport PC 10.11 trgovačke marke Sigma ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i vašeg pitanja. Što više pojedinosti navedete za svoje pitanje i pitanje, lakše je drugim vlasnicima proizvoda Sport PC 10.11 trgovačke marke Sigma pravilno odgovoriti na vaše pitanje.

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod Sport PC 10.11 trgovačke marke Sigma. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 1 prosječnom ocjenom od 7.7. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Engels. Imate li pitanja u vezi s proizvodom Sport PC 10.11 trgovačke marke Sigma ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Značajke proizvoda Sport PC 10.11 trgovačke marke Sigma

Općenito
Brend Sigma
Model Sport PC 10.11
Proizvod Monitor srčanog ritma
EAN 4016224210114
Jezik Engels
Vrsta datoteke PDF
Tehničke pojedinosti
Štoperica -
Računanje sagorjevanja kalorija na osnovu brzine otkucaja srca Da
Zaslon
Ugrađen zaslon Da
Izdržljivost
Vodootporan Da
Napajanje
Indikator slabe baterije Da
Dizajn
Boja proizvoda Ljubičasto

prirucnici.hr

Tražite priručnik? prirucnici.hr osigurava da u trenu pronađete priručnik koji tražite. Naša baza podataka sadrži više od milijun PDF priručnika za više od 10,000 robnih marki. Svaki dan dodajemo najnovije priručnike pa ćete uvijek pronaći proizvod koji tražite. Vrlo je jednostavno: samo u tražilicu upišite naziv robne marke i vrstu proizvoda i odmah ćete vidjeti priručnik po svom izboru na Internetu, besplatno.

prirucnici.hr

© Autorska prava 2021 prirucnici.hr. Sva prava pridržana.