Sharp 21KF-80SF

Sharp 21KF-80SF priručnik

(1)
 • OPERATION MANUAL
  COLOUR TELEVISION
  MODEL
  21KF-80H
  Please read this operation manual carefully
  before using the colour television.
  PRINTED ON
  ENVIRONMENTALLY
  FRIENDLY PAPER
Sharp 21KF-80SF

Trebate pomoć?

Broj pitanja: 0

Imate li pitanja u vezi s proizvodom 21KF-80SF trgovačke marke Sharp ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i vašeg pitanja. Što više pojedinosti navedete za svoje pitanje i pitanje, lakše je drugim vlasnicima proizvoda 21KF-80SF trgovačke marke Sharp pravilno odgovoriti na vaše pitanje.

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod 21KF-80SF trgovačke marke Sharp. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 1 prosječnom ocjenom od 8.7. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Engleski. Imate li pitanja u vezi s proizvodom 21KF-80SF trgovačke marke Sharp ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Značajke proizvoda 21KF-80SF trgovačke marke Sharp

Općenito
Brend Sharp
Model 21KF-80SF
Proizvod Televizor
Jezik Engleski
Vrsta datoteke PDF

prirucnici.hr

Tražite priručnik? prirucnici.hr osigurava da u trenu pronađete priručnik koji tražite. Naša baza podataka sadrži više od milijun PDF priručnika za više od 10,000 robnih marki. Svaki dan dodajemo najnovije priručnike pa ćete uvijek pronaći proizvod koji tražite. Vrlo je jednostavno: samo u tražilicu upišite naziv robne marke i vrstu proizvoda i odmah ćete vidjeti priručnik po svom izboru na Internetu, besplatno.

prirucnici.hr

© Autorska prava 2020 prirucnici.hr. Sva prava pridržana.