Sekonic L-758DR

Sekonic L-758DR priručnik

(1)
  • DIGITALMASTER
    L-758DR
    L-758D
    L-758
    Operating Manual
Sekonic L-758DR

Trebate pomoć?

Broj pitanja: 0

Imate li pitanja u vezi s proizvodom L-758DR trgovačke marke Sekonic ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i vašeg pitanja. Što više pojedinosti navedete za svoje pitanje i pitanje, lakše je drugim vlasnicima proizvoda L-758DR trgovačke marke Sekonic pravilno odgovoriti na vaše pitanje.

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod L-758DR trgovačke marke Sekonic. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 1 prosječnom ocjenom od 7.5. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Engels. Imate li pitanja u vezi s proizvodom L-758DR trgovačke marke Sekonic ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Značajke proizvoda L-758DR trgovačke marke Sekonic

Općenito
Brend Sekonic
Model L-758DR
Proizvod Mjerač jakosti svjetlosti
EAN 4962294011369
Jezik Engels
Vrsta datoteke PDF
Tehničke pojedinosti
Način mjerenja svjetlosti okoline Aperture priority,EV,Shutter priority
Načini mjerenja bljeskalice Wireless triggering,With synchro cord,Without synchro cord

prirucnici.hr

Tražite priručnik? prirucnici.hr osigurava da u trenu pronađete priručnik koji tražite. Naša baza podataka sadrži više od milijun PDF priručnika za više od 10,000 robnih marki. Svaki dan dodajemo najnovije priručnike pa ćete uvijek pronaći proizvod koji tražite. Vrlo je jednostavno: samo u tražilicu upišite naziv robne marke i vrstu proizvoda i odmah ćete vidjeti priručnik po svom izboru na Internetu, besplatno.

prirucnici.hr

© Autorska prava 2021 prirucnici.hr. Sva prava pridržana.