Samsung SGH-Z140V

Samsung SGH-Z140V priručnik

(1)
 • * Depending on the software installed or your service provider or country, some of the contents in
  this
  guide
  may not match your phone.
  * Depending on your country, your phone and accessories may appear from the illustrations
  in this guide.
  World Wide Web
  http://www.samsungmobile.com
  Printed in Korea
  Code No.:GH68-07474A
  English. 09/2005. Rev 1.1
Samsung SGH-Z140V

Trebate pomoć?

Broj pitanja: 0

Imate li pitanja u vezi s proizvodom SGH-Z140V trgovačke marke Samsung ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i vašeg pitanja. Što više pojedinosti navedete za svoje pitanje i pitanje, lakše je drugim vlasnicima proizvoda SGH-Z140V trgovačke marke Samsung pravilno odgovoriti na vaše pitanje.

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod SGH-Z140V trgovačke marke Samsung. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 1 prosječnom ocjenom od 5.9. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Engleski. Imate li pitanja u vezi s proizvodom SGH-Z140V trgovačke marke Samsung ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Značajke proizvoda SGH-Z140V trgovačke marke Samsung

Općenito
Brend Samsung
Model SGH-Z140V
Proizvod Mobilni telefon
Jezik Engleski
Vrsta datoteke PDF

prirucnici.hr

Tražite priručnik? prirucnici.hr osigurava da u trenu pronađete priručnik koji tražite. Naša baza podataka sadrži više od milijun PDF priručnika za više od 10,000 robnih marki. Svaki dan dodajemo najnovije priručnike pa ćete uvijek pronaći proizvod koji tražite. Vrlo je jednostavno: samo u tražilicu upišite naziv robne marke i vrstu proizvoda i odmah ćete vidjeti priručnik po svom izboru na Internetu, besplatno.

prirucnici.hr

© Autorska prava 2020 prirucnici.hr. Sva prava pridržana.