Polar WearLink

Polar WearLink priručnik

(1)
  • POLAR WEARLINK®+
    HEART RATE SENSOR
    WITH BLUETOOTH
    ®
    User Manual
Polar WearLink

Trebate pomoć?

Broj pitanja: 0

Imate li pitanja u vezi s proizvodom WearLink trgovačke marke Polar ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i vašeg pitanja. Što više pojedinosti navedete za svoje pitanje i pitanje, lakše je drugim vlasnicima proizvoda WearLink trgovačke marke Polar pravilno odgovoriti na vaše pitanje.

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod WearLink trgovačke marke Polar. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 1 prosječnom ocjenom od 7.5. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Engels. Imate li pitanja u vezi s proizvodom WearLink trgovačke marke Polar ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Značajke proizvoda WearLink trgovačke marke Polar

Općenito
Brend Polar
Model WearLink
Proizvod Monitor srčanog ritma
EAN 725882018065
Jezik Engels
Vrsta datoteke PDF
Tehničke pojedinosti
Štoperica -
Izdržljivost
Vodootporan Da
Dizajn
Boja proizvoda Crno

prirucnici.hr

Tražite priručnik? prirucnici.hr osigurava da u trenu pronađete priručnik koji tražite. Naša baza podataka sadrži više od milijun PDF priručnika za više od 10,000 robnih marki. Svaki dan dodajemo najnovije priručnike pa ćete uvijek pronaći proizvod koji tražite. Vrlo je jednostavno: samo u tražilicu upišite naziv robne marke i vrstu proizvoda i odmah ćete vidjeti priručnik po svom izboru na Internetu, besplatno.

prirucnici.hr

© Autorska prava 2021 prirucnici.hr. Sva prava pridržana.