Philips AJ3231

Philips AJ3231 priručnik

(2)
 • Clock Radio
  Руководство пользователя
  Příručka pro uživatele
  Príručka užívateľa
  Felhasználói kézikönyv
  AJ3231
  Register your product and get support at
  www.philips.com/welcome
Philips AJ3231

Trebate pomoć?

Broj pitanja: 0

Imate li pitanja u vezi s proizvodom AJ3231 trgovačke marke Philips ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i vašeg pitanja. Što više pojedinosti navedete za svoje pitanje i pitanje, lakše je drugim vlasnicima proizvoda AJ3231 trgovačke marke Philips pravilno odgovoriti na vaše pitanje.

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod AJ3231 trgovačke marke Philips. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 2 prosječnom ocjenom od 8.4. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Slowaaks, Tsjechisch. Imate li pitanja u vezi s proizvodom AJ3231 trgovačke marke Philips ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Značajke proizvoda AJ3231 trgovačke marke Philips

Općenito
Brend Philips
Model AJ3231
Proizvod Radio sat
Jezik Slowaaks, Tsjechisch
Vrsta datoteke PDF
Baterija
Broj podržanih baterija 1
Napon baterije 9 V
Težina i dimenzije
Težina 900 g
Zaslon
Znamenke na zaslonu 4 brojevi

prirucnici.hr

Tražite priručnik? prirucnici.hr osigurava da u trenu pronađete priručnik koji tražite. Naša baza podataka sadrži više od milijun PDF priručnika za više od 10,000 robnih marki. Svaki dan dodajemo najnovije priručnike pa ćete uvijek pronaći proizvod koji tražite. Vrlo je jednostavno: samo u tražilicu upišite naziv robne marke i vrstu proizvoda i odmah ćete vidjeti priručnik po svom izboru na Internetu, besplatno.

prirucnici.hr

© Autorska prava 2021 prirucnici.hr. Sva prava pridržana.