Parrot Minikit Neo

Parrot Minikit Neo priručnik

(1)
  • Parrot MINIKIT Neo
    User guide
Parrot Minikit Neo

Trebate pomoć?

Broj pitanja: 0

Imate li pitanja u vezi s proizvodom Minikit Neo trgovačke marke Parrot ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i vašeg pitanja. Što više pojedinosti navedete za svoje pitanje i pitanje, lakše je drugim vlasnicima proizvoda Minikit Neo trgovačke marke Parrot pravilno odgovoriti na vaše pitanje.

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod Minikit Neo trgovačke marke Parrot. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 1 prosječnom ocjenom od 9.1. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Engels. Imate li pitanja u vezi s proizvodom Minikit Neo trgovačke marke Parrot ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Značajke proizvoda Minikit Neo trgovačke marke Parrot

Općenito
Brend Parrot
Model Minikit Neo
Proizvod Plug-and-play komplet za auto
EAN 3520410012600
Jezik Engels
Vrsta datoteke PDF
Težina i dimenzije
Dimenzije (ŠxDxV) 94 x 54 x 39 mm
Težina 69 g
Priključci i sučelja
Tehnologija povezivanja Bežično
Bluetooth Da
Boja
Boja proizvoda Crno

prirucnici.hr

Tražite priručnik? prirucnici.hr osigurava da u trenu pronađete priručnik koji tražite. Naša baza podataka sadrži više od milijun PDF priručnika za više od 10,000 robnih marki. Svaki dan dodajemo najnovije priručnike pa ćete uvijek pronaći proizvod koji tražite. Vrlo je jednostavno: samo u tražilicu upišite naziv robne marke i vrstu proizvoda i odmah ćete vidjeti priručnik po svom izboru na Internetu, besplatno.

prirucnici.hr

© Autorska prava 2021 prirucnici.hr. Sva prava pridržana.