Miele W 5873 WPS NZ Edition 111 priručnik

Miele W 5873 WPS NZ Edition 111
8.3 · 36
PDF priručnik
 · 88 stranice/a
Engleski
priručnikMiele W 5873 WPS NZ Edition 111

Operating instructions

for Washing machine

W 5873 WPS Edition 111

To avoid the risk of accidents
or damage to the machine,
it is essential to read these
instructions before it is installed
and used for the first time.
M.-Nr. 09 445 090

en - AU, NZ

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod W 5873 WPS NZ Edition 111 trgovačke marke Miele. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 36 prosječnom ocjenom od 8.3. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Engleski. Imate li pitanja u vezi s proizvodom W 5873 WPS NZ Edition 111 trgovačke marke Miele ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Trebate pomoć?

Imate li pitanje o Miele , a odgovor nije u priručniku? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i svojeg pitanja. Što bolje opišete svoj problem i pitanje, drugi vlasnici Miele će Vam lakše dati dobar odgovor.

Torill Overvåg Leirbekk • 29-11-2020Bez komentara

Koji je prevod ovog pitanja o perilici rublja Miele W 5873 WPS NZ Edition 111 na hrvatski? Vratite samo prijevod:Perilica rublja daje alarm i na zaslonu piše "Waterproof" i "greška". Očistila sam filter, provjerila dovod vode i pokušala "ponovo pokrenuti" isključivanjem iz utičnice ... ali bez uspjeha. (Uspjela sam otvoriti i izvaditi ono što je bilo oprano). Što trebam učiniti?

Ova je poruka automatski prevedena
Odgovorite na ovo pitanje
Oana • 11-1-2020Bez komentara

Ima li netko prijedloge za problem s našom perilicom rublja Miele W 5873 WPS NZ Edition 111 koja se teško ili većinu vremena uopće ne može isprazniti vodu? Moram centrifugirati nekoliko puta jer je rublje i dalje jako mokro.

Ova je poruka automatski prevedena
Odgovorite na ovo pitanje

Broj pitanja: 2

Miele W 5873 WPS NZ Edition 111 je perilica rublja visokih performansi. Ova perilica je dizajnirana s velikom preciznošću kako bi se postigla maksimalna učinkovitost. Zahvaljujući svojim tehnološkim karakteristikama, ovaj uređaj pruža iznimno temeljito pranje rublja za svaku pojedinu vrstu tkanine i zbog toga je vrlo popularan među kupcima. Ova perilica rublja ima kapacitet do 7 kg, što je dovoljno za pranje srednje velikih količina rublja odjednom. Također ima različite programe koji se mogu prilagoditi za svaku vrstu tkanine. Ova perilica rublja također ima značajku automatskog mjerenja količine rublja, koja olakšava odabir pranja s optimalnim omjerom tkanine i vode. Kada se radi o energetskoj učinkovitosti, Miele W 5873 WPS NZ Edition 111 je iznimno učinkovita, što može donijeti uštedu energije i novca. Ova perilica rublja ima energetski razred A+++, što znači da troši minimalnu količinu energije. Ova perilica rublja također ima značajku ispiranja, koja obavlja dodatno ispiranje kako bi se uklonili tragovi deterdženta, kao i funkciju zaključavanja djece kako bi se spriječilo slučajno uključivanje uređaja. Kao i kod svih Miele uređaja, svi materijali i komponente u ovoj perilici rublja su pažljivo odabrani kako bi se osigurala kvaliteta i dugovječnost.

Općenito
Miele
W 5873 WPS NZ Edition 111
perilica rublja
Engleski
Korisnički priručnik (PDF)

Ne možete pronaći odgovor na svoje pitanje u priručniku? Odgovor na svoje pitanje možete pronaći u odjeljku ČPP o Miele W 5873 WPS NZ Edition 111 u nastavku.

Koju temperaturu trebam koristiti za rublje?

Naljepnica za pranje odjeće prikazuje preporučenu temperaturu pranja.

Moram li koristiti sredstvo protiv kamenca za perilicu za rublje?

Nije potrebno koristiti sredstvo protiv kamenca. Naslage kamenca mogu se spriječiti ograničavanjem pranja na visokim temperaturama i korištenjem preporučene količine deterdženta po pranju.

Kako mogu spriječiti neugodan miris moje perilice rublja?

Neugodni mirisi mogu se izbjeći povremenim pranjem na 60 stupnjeva i korištenjem preporučene količine deterdženta po pranju.

Je li priručnik za Miele W 5873 WPS NZ Edition 111 dostupan na Hrvatski?

Nažalost, nemamo priručnik za Miele W 5873 WPS NZ Edition 111 dostupan na Hrvatski. Ovaj priručnik dostupan je na Engleski.

Vaše pitanje nije navedeno? Ovdje postavite svoje pitanje

Nema rezultata