LG S12EQ priručnik

LG S12EQ
9.2 · 6
PDF priručnik
 · 84 stranice/a
Hrvatski
priručnikLG S12EQ

www.lg.com

LÁMHLEABHAR AN ÚINÉARA

AER-

CHÓIRITHEOIR

Léigh an lámhleabhair úinéara seo sula n-oibrítear an gléas agus coinnigh in
aice leat é an t-am ar fad.
Is leagan simplithe é an lámhleabhar seo ag an príomh-lámhleabhar. Is féidir
teacht ar an leagan is cuimsitheach ar www.lg.com.
CINEÁL: SUITE AR AN MBALLA
Copyright © 2018 LG Electronics Inc. All Rights Reserved.
GA Gaeilge SR srpski
MK Македонски SQ Shqip BS Bosanski
P/NO: 5401156179 rev.:a

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod S12EQ trgovačke marke LG. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 6 prosječnom ocjenom od 9.2. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Hrvatski. Imate li pitanja u vezi s proizvodom S12EQ trgovačke marke LG ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Trebate pomoć?

Imate li pitanje o LG , a odgovor nije u priručniku? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i svojeg pitanja. Što bolje opišete svoj problem i pitanje, drugi vlasnici LG će Vam lakše dati dobar odgovor.

Mustafa • 18-7-2023Bez komentara

poštovani,nakon gašenja klima uređaja LG 12 eq preko daljinskog upravljača na zaslonu ostaje poruka Co i klima je aktivna ali tiho

Odgovorite na ovo pitanje
Goran • 28-6-2023Bez komentara

Namjestanje tajmera za gasenje klime

Odgovorite na ovo pitanje

Broj pitanja: 2

Klima uređaj LG S12EQ je proizvod koji omogućuje ugodnu temperaturu u prostorijama za vrijeme vrućih ljetnih mjeseci. Ovaj klima uređaj može se instalirati u različite veličine prostorija, a ima mogućnost prilagođavanja brzine ventilatora prema potrebi korisnika. Uz to, ovoj klima uređaju pokreće inverterska tehnologija, što znači da pruža učinkovit rad i štedi energiju. Ovaj model klima uređaja također ima dodatne značajke poput LED zaslona koji prikazuju izmjereni nivo temperature i prikaz upozorenja na dugme za filtriranje zraka. Uz to, ovaj uređaj ima funkciju mirovanja koja prilagođava temperaturu preko noći prema specificiranim postavkama kojima upravlja korisnik. Ugledni proizvođač ove klime jamči visoku kvalitetu i dugotrajnost, a proizvod je bio testiran na razne standarde kako bi se osigurala njegova sigurnost i zdravlje korisnika.

Općenito
LG
S12EQ
klimatizacijski uređaj
Hrvatski
Korisnički priručnik (PDF)

Ne možete pronaći odgovor na svoje pitanje u priručniku? Odgovor na svoje pitanje možete pronaći u odjeljku ČPP o LG S12EQ u nastavku.

Što znači BTU?

BTU - British Thermal Unit - znači Britanska termalna jedinica i to je jedinica koja se koristi za označavanje snage hlađenja.

Što znači R-410A?

R-410A rashladno je sredstvo koje se koristi u uređajima koji hlade na nula stupnjeva Celzijusa.

Koliko često trebam čistiti filtre za LG klima uređaj?

Što su filtri čišći, to je kvaliteta zraka bolja. Zbog toga se preporučuje čišćenje filtera vašeg LG klima uređaja najmanje četiri puta godišnje.

Je li priručnik za LG S12EQ dostupan na Hrvatski?

Da, priručnik za LG S12EQ je dostupan na Hrvatski.

Vaše pitanje nije navedeno? Ovdje postavite svoje pitanje

Nema rezultata