LG CB20F80

LG CB20F80 priručnik

(1)
 • Colour Television
  OWNER'S MANUAL
  Please read this manual carefully before operating
  your set.
  Retain it for future reference.
  Record model number and serial number of the set.
  See the label attached on the back cover and quote
  this information to your dealer when you require
  service.
  Model number :
  Serial number :
  P/NO : 3828VA0159H-2/2 (PC81A, 009K/017N TX, EN)
LG CB20F80

Trebate pomoć?

Broj pitanja: 0

Imate li pitanja u vezi s proizvodom CB20F80 trgovačke marke LG ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i vašeg pitanja. Što više pojedinosti navedete za svoje pitanje i pitanje, lakše je drugim vlasnicima proizvoda CB20F80 trgovačke marke LG pravilno odgovoriti na vaše pitanje.

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod CB20F80 trgovačke marke LG. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 1 prosječnom ocjenom od 7.5. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Engleski. Imate li pitanja u vezi s proizvodom CB20F80 trgovačke marke LG ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Značajke proizvoda CB20F80 trgovačke marke LG

Općenito
Brend LG
Model CB20F80
Proizvod Televizor
Jezik Engleski
Vrsta datoteke PDF

prirucnici.hr

Tražite priručnik? prirucnici.hr osigurava da u trenu pronađete priručnik koji tražite. Naša baza podataka sadrži više od milijun PDF priručnika za više od 10,000 robnih marki. Svaki dan dodajemo najnovije priručnike pa ćete uvijek pronaći proizvod koji tražite. Vrlo je jednostavno: samo u tražilicu upišite naziv robne marke i vrstu proizvoda i odmah ćete vidjeti priručnik po svom izboru na Internetu, besplatno.

prirucnici.hr

© Autorska prava 2020 prirucnici.hr. Sva prava pridržana.