Konig CMP-USBHDMI10

Konig CMP-USBHDMI10 priručnik

(1)
Konig CMP-USBHDMI10

Trebate pomoć?

Broj pitanja: 0

Imate li pitanja u vezi s proizvodom CMP-USBHDMI10 trgovačke marke Konig ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i vašeg pitanja. Što više pojedinosti navedete za svoje pitanje i pitanje, lakše je drugim vlasnicima proizvoda CMP-USBHDMI10 trgovačke marke Konig pravilno odgovoriti na vaše pitanje.

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod CMP-USBHDMI10 trgovačke marke Konig. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 1 prosječnom ocjenom od 7.5. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Zweeds. Imate li pitanja u vezi s proizvodom CMP-USBHDMI10 trgovačke marke Konig ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Značajke proizvoda CMP-USBHDMI10 trgovačke marke Konig

Općenito
Brend Konig
Model CMP-USBHDMI10
Proizvod Audio / video konverter
EAN 5412810154531
Jezik Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Zweeds
Vrsta datoteke PDF
Priključci i sučelja
Spol konektora Ženski/Ženski
Priključak 1 USB
Priključak 2 HDMI
Učinak
Boja proizvoda Crno
Težina i dimenzije
Visina 15 mm
Dubina 76 mm
Širina 43 mm

prirucnici.hr

Tražite priručnik? prirucnici.hr osigurava da u trenu pronađete priručnik koji tražite. Naša baza podataka sadrži više od milijun PDF priručnika za više od 10,000 robnih marki. Svaki dan dodajemo najnovije priručnike pa ćete uvijek pronaći proizvod koji tražite. Vrlo je jednostavno: samo u tražilicu upišite naziv robne marke i vrstu proizvoda i odmah ćete vidjeti priručnik po svom izboru na Internetu, besplatno.

prirucnici.hr

© Autorska prava 2021 prirucnici.hr. Sva prava pridržana.