Jabra Speak 510

Jabra Speak 510 priručnik

(1)
  • jabra.com/speak510
    User Manual
    JABRA SPEAK 510
Jabra Speak 510

Trebate pomoć?

Broj pitanja: 0

Imate li pitanja u vezi s proizvodom Speak 510 trgovačke marke Jabra ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i vašeg pitanja. Što više pojedinosti navedete za svoje pitanje i pitanje, lakše je drugim vlasnicima proizvoda Speak 510 trgovačke marke Jabra pravilno odgovoriti na vaše pitanje.

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod Speak 510 trgovačke marke Jabra. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 1 prosječnom ocjenom od 7.5. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Engels. Imate li pitanja u vezi s proizvodom Speak 510 trgovačke marke Jabra ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Značajke proizvoda Speak 510 trgovačke marke Jabra

Općenito
Brend Jabra
Model Speak 510
Proizvod Slušalice
EAN 5707055029608
Jezik Engels
Vrsta datoteke PDF
Značajke
Automatski
Boja proizvoda Crno
Tip uređaja PC/osobno računalo
Mikrofon
Isključivanje mikrofona Da
Priključci i sučelja
Tehnologija povezivanja Žičano i bežično
Sučelje USB/Bluetooth
Bluetooth Da
Bluetooth inačica 3.0+HS
Težina i dimenzije
Širina 119.89 mm
Visina 33.02 mm
Napajanje
Vrijeme razgovora 15 h

prirucnici.hr

Tražite priručnik? prirucnici.hr osigurava da u trenu pronađete priručnik koji tražite. Naša baza podataka sadrži više od milijun PDF priručnika za više od 10,000 robnih marki. Svaki dan dodajemo najnovije priručnike pa ćete uvijek pronaći proizvod koji tražite. Vrlo je jednostavno: samo u tražilicu upišite naziv robne marke i vrstu proizvoda i odmah ćete vidjeti priručnik po svom izboru na Internetu, besplatno.

prirucnici.hr

© Autorska prava 2021 prirucnici.hr. Sva prava pridržana.