Hitachi SV12SD

Hitachi SV12SD priručnik

(1)
Hitachi SV12SD

Trebate pomoć?

Broj pitanja: 0

Imate li pitanja u vezi s proizvodom SV12SD trgovačke marke Hitachi ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i vašeg pitanja. Što više pojedinosti navedete za svoje pitanje i pitanje, lakše je drugim vlasnicima proizvoda SV12SD trgovačke marke Hitachi pravilno odgovoriti na vaše pitanje.

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod SV12SD trgovačke marke Hitachi. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 1 prosječnom ocjenom od 7.5. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Engels. Imate li pitanja u vezi s proizvodom SV12SD trgovačke marke Hitachi ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Značajke proizvoda SV12SD trgovačke marke Hitachi

Općenito
Brend Hitachi
Model SV12SD
Proizvod Brusilica
EAN 4966376127832
Jezik Engels
Vrsta datoteke PDF
Težina i dimenzije
Težina 2800 g
Ostale značajke
Snaga 300 W
Značajke
Tip brusilice -
Učinak
Brzina praznog hoda (max) 10000 RPM
Promjer putanje oscilatora 2.4 mm
Ekscentričnost 1.2 mm
Tehničke pojedinosti
Težina 2800 g
Snaga 300 W
Napajanje
Izvor napajanja AC

prirucnici.hr

Tražite priručnik? prirucnici.hr osigurava da u trenu pronađete priručnik koji tražite. Naša baza podataka sadrži više od milijun PDF priručnika za više od 10,000 robnih marki. Svaki dan dodajemo najnovije priručnike pa ćete uvijek pronaći proizvod koji tražite. Vrlo je jednostavno: samo u tražilicu upišite naziv robne marke i vrstu proizvoda i odmah ćete vidjeti priručnik po svom izboru na Internetu, besplatno.

prirucnici.hr

© Autorska prava 2021 prirucnici.hr. Sva prava pridržana.