Fritel SL 3655

Fritel SL 3655 priručnik

(1)
Fritel SL 3655

Trebate pomoć?

Broj pitanja: 0

Imate li pitanja u vezi s proizvodom SL 3655 trgovačke marke Fritel ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i vašeg pitanja. Što više pojedinosti navedete za svoje pitanje i pitanje, lakše je drugim vlasnicima proizvoda SL 3655 trgovačke marke Fritel pravilno odgovoriti na vaše pitanje.

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod SL 3655 trgovačke marke Fritel. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 1 prosječnom ocjenom od 5.8. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Engleski, Nizozemac, Njemački, Francuski. Imate li pitanja u vezi s proizvodom SL 3655 trgovačke marke Fritel ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Značajke proizvoda SL 3655 trgovačke marke Fritel

Brend Fritel
Model SL 3655
Proizvod Uređaj za rezanje
EAN 5410585397160
Jezik Engleski, Nizozemac, Njemački, Francuski
Vrsta datoteke PDF
Značajke
Vrsta rezača Električ✗
Debljina rezanja (maks) 20mm
Debljina rezanja (min) 0mm
Boja proizvoda Nehrđajući čelik
Materijal kućišta Nehrđajući čelik
Jednostavno za čišćenje
Oštrice od nehrđajućeg čelika
Promjer oštrice 1700mm
Pladanj za serviranje
Napajanje
Snaga 160W

Povezani priručnici za proizvode

Uređaj za rezanje Fritel

prirucnici.hr

Tražite priručnik? prirucnici.hr osigurava da u trenu pronađete priručnik koji tražite. Naša baza podataka sadrži više od milijun PDF priručnika za više od 10,000 robnih marki. Svaki dan dodajemo najnovije priručnike pa ćete uvijek pronaći proizvod koji tražite. Vrlo je jednostavno: samo u tražilicu upišite naziv robne marke i vrstu proizvoda i odmah ćete vidjeti priručnik po svom izboru na Internetu, besplatno.

prirucnici.hr

© Autorska prava 2020 prirucnici.hr. Sva prava pridržana.