Durable 3197

Durable 3197 priručnik

(1)
Durable 3197

Trebate pomoć?

Broj pitanja: 0

Imate li pitanja u vezi s proizvodom 3197 trgovačke marke Durable ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i vašeg pitanja. Što više pojedinosti navedete za svoje pitanje i pitanje, lakše je drugim vlasnicima proizvoda 3197 trgovačke marke Durable pravilno odgovoriti na vaše pitanje.

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod 3197 trgovačke marke Durable. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 1 prosječnom ocjenom od 7.5. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Engleski, Nizozemac, Njemački, Francuski, Španjolski, Talijanski, Švedski, Polirati, Ruski. Imate li pitanja u vezi s proizvodom 3197 trgovačke marke Durable ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Značajke proizvoda 3197 trgovačke marke Durable

Brend Durable
Model 3197
Proizvod Uredski stol
EAN 4005546988122
Jezik Engleski, Nizozemac, Njemački, Francuski, Španjolski, Talijanski, Švedski, Polirati, Ruski
Vrsta datoteke PDF
Dizajn
Boja okvira Sivo
Boja gornje ploče stola Sivo
Boja proizvoda Sivo
Materijal za izradu okvira Čelik
Materijal gornje ploče stola Drvo
Kotačići
Broj kotača 4
Ladica za tipkovnicu
Tip Straight
Težina i dimenzije
Visina 767mm
Širina 750mm
Dubina 450mm

Povezani priručnici za proizvode

Uredski stol Durable

prirucnici.hr

Tražite priručnik? prirucnici.hr osigurava da u trenu pronađete priručnik koji tražite. Naša baza podataka sadrži više od milijun PDF priručnika za više od 10,000 robnih marki. Svaki dan dodajemo najnovije priručnike pa ćete uvijek pronaći proizvod koji tražite. Vrlo je jednostavno: samo u tražilicu upišite naziv robne marke i vrstu proizvoda i odmah ćete vidjeti priručnik po svom izboru na Internetu, besplatno.

prirucnici.hr

© Autorska prava 2020 prirucnici.hr. Sva prava pridržana.