Domo MS171

Domo MS171 priručnik

(1)
 • HANDLEIDING
  MODE D’EMPLOI
  GEBRAUCHSANLEITUNG
  INSTRUCTION BOOKLET
  PRODUCT OF
  SNIJMACHINE FOOD SLICER
  TRANCHEUSE
  ALLESSCHNEIDER
  SLICER
  MS171
Domo MS171

Trebate pomoć?

Broj pitanja: 0

Imate li pitanja u vezi s proizvodom MS171 trgovačke marke Domo ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i vašeg pitanja. Što više pojedinosti navedete za svoje pitanje i pitanje, lakše je drugim vlasnicima proizvoda MS171 trgovačke marke Domo pravilno odgovoriti na vaše pitanje.

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod MS171 trgovačke marke Domo. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 1 prosječnom ocjenom od 7.5. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Engels, Nederlands, Duits, Frans. Imate li pitanja u vezi s proizvodom MS171 trgovačke marke Domo ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Značajke proizvoda MS171 trgovačke marke Domo

Općenito
Brend Domo
Model MS171
Proizvod Uređaj za rezanje
Jezik Engels, Nederlands, Duits, Frans
Vrsta datoteke PDF
Značajke
Debljina rezanja (maks) 15 mm
Materijal kućišta Plastika
Vrsta rezača Električno
Boja proizvoda Bijelo
Promjer oštrice 170 mm
Napajanje
Snaga 120 W
Težina i dimenzije
Težina 2550 g

prirucnici.hr

Tražite priručnik? prirucnici.hr osigurava da u trenu pronađete priručnik koji tražite. Naša baza podataka sadrži više od milijun PDF priručnika za više od 10,000 robnih marki. Svaki dan dodajemo najnovije priručnike pa ćete uvijek pronaći proizvod koji tražite. Vrlo je jednostavno: samo u tražilicu upišite naziv robne marke i vrstu proizvoda i odmah ćete vidjeti priručnik po svom izboru na Internetu, besplatno.

prirucnici.hr

© Autorska prava 2021 prirucnici.hr. Sva prava pridržana.