Denver TFD-1512

Denver TFD-1512 priručnik

(1)
 • 15.4" TFT LCD TV+DVD COMBO
  Operating Instructions
  AC 110-240V 50/60Hz
  SCART IN, PC IN
  TELETEXT
  NTSC PLAYBACK
  INSIDE DVD
  SUPPORT FORMAT: SVCD, VCD, WMA, HDCD,
  KODAK PICTURE CD, DVD
  MPEG4
  PAL/NTSC/SECAM B/G,D/K,I
  ,
  TFD-1512
Denver TFD-1512

Trebate pomoć?

Broj pitanja: 0

Imate li pitanja u vezi s proizvodom TFD-1512 trgovačke marke Denver ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i vašeg pitanja. Što više pojedinosti navedete za svoje pitanje i pitanje, lakše je drugim vlasnicima proizvoda TFD-1512 trgovačke marke Denver pravilno odgovoriti na vaše pitanje.

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod TFD-1512 trgovačke marke Denver. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 1 prosječnom ocjenom od 8.2. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Engleski. Imate li pitanja u vezi s proizvodom TFD-1512 trgovačke marke Denver ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Značajke proizvoda TFD-1512 trgovačke marke Denver

Općenito
Brend Denver
Model TFD-1512
Proizvod LCD TV prijamnik
Jezik Engleski
Vrsta datoteke PDF

prirucnici.hr

Tražite priručnik? prirucnici.hr osigurava da u trenu pronađete priručnik koji tražite. Naša baza podataka sadrži više od milijun PDF priručnika za više od 10,000 robnih marki. Svaki dan dodajemo najnovije priručnike pa ćete uvijek pronaći proizvod koji tražite. Vrlo je jednostavno: samo u tražilicu upišite naziv robne marke i vrstu proizvoda i odmah ćete vidjeti priručnik po svom izboru na Internetu, besplatno.

prirucnici.hr

© Autorska prava 2020 prirucnici.hr. Sva prava pridržana.