Citroën C3 (2015) priručnik

Citroën C3 (2015)
9.1 · 26
PDF priručnik
 · 401 stranice/a
Hrvatski
priručnikCitroën C3 (2015)
Vodič za korisnike

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod C3 (2015) trgovačke marke Citroën. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 26 prosječnom ocjenom od 9.1. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Hrvatski. Imate li pitanja u vezi s proizvodom C3 (2015) trgovačke marke Citroën ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Trebate pomoć?

Imate li pitanje o Citroën , a odgovor nije u priručniku? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i svojeg pitanja. Što bolje opišete svoj problem i pitanje, drugi vlasnici Citroën će Vam lakše dati dobar odgovor.

Broj pitanja: 0

Citroën C3 (2015) je gradski automobil koji je dostupan u pet različitih modela: Live, Feel, Feel Edition, C-Series i Shine. Motori uključuju benzinske motore od 1,2 i 1,4 litre te dizelske motore od 1,6 litara, s rasponom snage od 68 do 100 konjskih snaga. Automobil ima pet brzina i prednji pogon. Citroën C3 (2015) je vozilo koje počinje s osnovnom opremom, ali ima mogućnost nadogradnje. Unutrašnjost vozila ima relativno dovoljno prostora s kvalitetnim materijalima, dok su sjedala udobna. Automobil ima solidan zvučni sustav, a rukovanje i kontrolna ploča su prepoznatljivi po svojoj praktičnosti. Sigurnost je visoko na listi prioriteta s alarmom, asistencijom pri kočenju u nuždi i kontrolom stabilnosti kao standardnom opremom. Automobil također ima šest zračnih jastuka, kontrolu glavnine i funkcije automatskog kočenja u gradu. Citroën C3 (2015) ima dobar omjer cijene i kvalitete. Njegova praktičnost i funkcionalnost čine ga idealnim izborom za gradsku vožnju.

Općenito
Citroën
C3 (2015)
automobil
Hrvatski
Korisnički priručnik (PDF)

Ne možete pronaći odgovor na svoje pitanje u priručniku? Odgovor na svoje pitanje možete pronaći u odjeljku ČPP o Citroën C3 (2015) u nastavku.

Kako pretvoriti milje u kilometre?

Jedna milja jednako je 1,609344 kilometara, a jedan kilometar jednako je 0,62137119 milja.

Gdje mogu pronaći VIN broj za svoj Citroën?

Mjesto gdje se nalazi VIN broj automobila razlikuje se ovisno o marki i tipu automobila. Kôd se može utisnuti na okvir automobila ili postaviti na ploču. Najbolje je pogledati priručnik za Citroën C3 (2015)za točno mjesto VIN broja.

Što je VIN broj?

VIN broj automobila identifikacijski je broj jedinstven za svaki automobil. Kratica VIN - Vehicle Identification Number - stoga znači identifikacijski broj vozila.

Kad moj Citroën treba održavanje?

Redovito održavanje potrebno je za svaki automobil. Koliko često automobil treba održavanje i što točno treba učiniti možete pronaći u uputama za održavanje. Za veliki periodični servis to bi općenito trebalo biti svake 2 godine ili nakon 30 000 kilometara.

Kada trebam promijeniti kočionu tekućinu za svoj Citroën?

Kočionu tekućinu preporučuje se mijenjati svake dvije godine.

Koja je razlika između benzina E10 i E5?

E10 sastoji se od do deset posto etanola, dok E5 sadrži manje od pet posto etanola. Zbog toga je postotak benzina E10 niži od postotka benzina E5, što ga čini manje štetnim za okoliš.

Jedna ili više vrata je nemoguće otvoriti iznutra. Što sad?

Brava je najvjerojatnije postavljena na sigurnosnu bravu za djecu pa se ne može otvoriti iznutra. Kako isključiti sigurnosnu bravu za djecu, razlikuje se ovisno o marki i vrsti.

Moj radio u autu se ne uključuje, što sad?

Ako se vaš radio u autu ne uključi, neće primiti nikakvo napajanje. Provjerite je li crvena žica spojena na kontaktno napajanje, a žuta na stalno napajanje.

Je li priručnik za Citroën C3 (2015) dostupan na Hrvatski?

Da, priručnik za Citroën C3 (2015) je dostupan na Hrvatski.

Vaše pitanje nije navedeno? Ovdje postavite svoje pitanje

Nema rezultata