Citroën C3 (2012) priručnik

Citroën C3 (2012)
8.3 · 24
PDF priručnik
 · 252 stranice/a
Hrvatski
priručnikCitroën C3 (2012)

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod C3 (2012) trgovačke marke Citroën. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 24 prosječnom ocjenom od 8.3. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Hrvatski. Imate li pitanja u vezi s proizvodom C3 (2012) trgovačke marke Citroën ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Trebate pomoć?

Imate li pitanje o Citroën , a odgovor nije u priručniku? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i svojeg pitanja. Što bolje opišete svoj problem i pitanje, drugi vlasnici Citroën će Vam lakše dati dobar odgovor.

nedim šišić • 31-8-2021Bez komentara

Poštovani zašto ne mogu nigdje na internetu pronaći korisničko uputstvo za citroen c3 1,4 hdi 20011 godište,lijep pozdrav

Odgovorite na ovo pitanje

Broj pitanja: 1

Citroën C3 (2012) je automobil francuske marke koji je proizveden između 2009. i 2016. godine. Ovaj model dolazi s petorim vratima i pet sjedala. Nudi prostran i udoban interijer, kao i dobre performanse za gradsku vožnju. Motori su dostupni u benzinskoj i dizelskoj varijanti te različitim snagama, ovisno o modelu. Dostupni su ručni ili automatski mjenjači. Modeli su također opremljeni standardnim sigurnosnim značajkama poput ABS-a i zračnih jastuka. Vanjski dizajn automobila Citroën C3 karakterizira zaobljeni, fluidni stil. Poklopac prtljažnika se može otvoriti i visoko podići za lakši pristup prtljažniku. U unutrašnjosti, kontrole su postavljene na ergonomski optimizirani način za lakšu uporabu. Automobil ima prostrani prtljažnik koji nudi dovoljno mjesta za veće predmete i prtljagu. Citroën C3 nudi dobru vrijednost za novac u usporedbi s drugim automobilima u svojoj klasi. Uz pristupačnu cijenu dolaze bogate značajke i opcije koje mogu udovoljiti različitim željama i potrebama. Ovaj automobil je jednostavan i praktičan za uporabu, te je pogodan za svakodnevnu vožnju.

Općenito
Citroën
C3 (2012)
automobil
Hrvatski
Korisnički priručnik (PDF)

Ne možete pronaći odgovor na svoje pitanje u priručniku? Odgovor na svoje pitanje možete pronaći u odjeljku ČPP o Citroën C3 (2012) u nastavku.

Kako pretvoriti milje u kilometre?

Jedna milja jednako je 1,609344 kilometara, a jedan kilometar jednako je 0,62137119 milja.

Gdje mogu pronaći VIN broj za svoj Citroën?

Mjesto gdje se nalazi VIN broj automobila razlikuje se ovisno o marki i tipu automobila. Kôd se može utisnuti na okvir automobila ili postaviti na ploču. Najbolje je pogledati priručnik za Citroën C3 (2012)za točno mjesto VIN broja.

Što je VIN broj?

VIN broj automobila identifikacijski je broj jedinstven za svaki automobil. Kratica VIN - Vehicle Identification Number - stoga znači identifikacijski broj vozila.

Kad moj Citroën treba održavanje?

Redovito održavanje potrebno je za svaki automobil. Koliko često automobil treba održavanje i što točno treba učiniti možete pronaći u uputama za održavanje. Za veliki periodični servis to bi općenito trebalo biti svake 2 godine ili nakon 30 000 kilometara.

Kada trebam promijeniti kočionu tekućinu za svoj Citroën?

Kočionu tekućinu preporučuje se mijenjati svake dvije godine.

Koja je razlika između benzina E10 i E5?

E10 sastoji se od do deset posto etanola, dok E5 sadrži manje od pet posto etanola. Zbog toga je postotak benzina E10 niži od postotka benzina E5, što ga čini manje štetnim za okoliš.

Jedna ili više vrata je nemoguće otvoriti iznutra. Što sad?

Brava je najvjerojatnije postavljena na sigurnosnu bravu za djecu pa se ne može otvoriti iznutra. Kako isključiti sigurnosnu bravu za djecu, razlikuje se ovisno o marki i vrsti.

Moj radio u autu se ne uključuje, što sad?

Ako se vaš radio u autu ne uključi, neće primiti nikakvo napajanje. Provjerite je li crvena žica spojena na kontaktno napajanje, a žuta na stalno napajanje.

Je li priručnik za Citroën C3 (2012) dostupan na Hrvatski?

Da, priručnik za Citroën C3 (2012) je dostupan na Hrvatski.

Vaše pitanje nije navedeno? Ovdje postavite svoje pitanje

Nema rezultata