Canon EOS 4000D priručnik

Canon EOS 4000D
8.5 · 16
PDF priručnik
 · 322 stranice/a
Engleski
priručnikCanon EOS 4000D
Instruction manuals (PDF files) and software can be
downloaded from the Canon website (p.4, 311).
www.canon.com/icpd

Instruction Manual

ENGLISH

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod EOS 4000D trgovačke marke Canon. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 16 prosječnom ocjenom od 8.5. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Engleski. Imate li pitanja u vezi s proizvodom EOS 4000D trgovačke marke Canon ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Trebate pomoć?

Imate li pitanje o Canon , a odgovor nije u priručniku? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i svojeg pitanja. Što bolje opišete svoj problem i pitanje, drugi vlasnici Canon će Vam lakše dati dobar odgovor.

Samir Sabo • 6-8-2023Bez komentara

Kako postaviti datum da se vidi na fotografiji kod slikanja na Canon EOS 4000D kao u prilogu.

Kako postaviti datum da se vidi na fotografiji kod slikanja na Canon EOS 4000D kao u prilogu.
Pogledajte fotografiju
Odgovorite na ovo pitanje

Broj pitanja: 1

Canon EOS 4000D je DSLR fotoaparat koji ima senzor od 18 megapiksela. Ima ISO opseg od 100-6400, te može proširiti na 12800 za snimanje u slabijim uvjetima osvjetljenja. Kamera ima kompatibilnost sa svim Canon EF i EF-S objektivima. Korisnici imaju mogućnost snažnog zumiranja zahvaljujući optičkom zumu od 3x objektiva. Ugrađeni bežični prijenos omogućuje brz prijenos slika na mobilne deviceove i druge uređaje. Funkcija videozapisa omogućuje snimanje Full HD videa s brzinom od 30 fpsa. Na zaslonu od 2,7 inča moguće je pregledati i uređivati fotografije i videe. EOS 4000D također uključuje automatsko otkrivanje automatskog fokusa i lako se kontrolira s različitih položaja zahvaljujući mogućnosti rotacije. Kamera podržava i auto focus sustav koji prati objekt kroz snimanje te omogućuje da se objekt sve vrijeme drži u fokusu. Kamera također uključuje razne načine snimanja, kao što su portreti, pejzaži, akcijski kadrovi, snimke noću i još mnogo toga. EOS 4000D nudi mogućnost naprednog snimanja koji pruža korisnicima još više kontrole nad slike i videa.

Općenito
Canon
EOS 4000D | EOS 4000D
fotoaparat
Engleski
Korisnički priručnik (PDF)

Ne možete pronaći odgovor na svoje pitanje u priručniku? Odgovor na svoje pitanje možete pronaći u odjeljku ČPP o Canon EOS 4000D u nastavku.

Je li priručnik za Canon EOS 4000D dostupan na Hrvatski?

Nažalost, nemamo priručnik za Canon EOS 4000D dostupan na Hrvatski. Ovaj priručnik dostupan je na Engleski.

Vaše pitanje nije navedeno? Ovdje postavite svoje pitanje

Nema rezultata