Canon CJ20ex7.8B IASE S

Canon CJ20ex7.8B IASE S priručnik

(1)
 • BCTV Zoom Lens
  使
  Read this operation manual before using the product.
  Keep the manual in place for future reference.
  在使用本产品之前 , 请务必先仔细阅读本使用说明书。请务必妥善保管好本 ,
  以便日后能随时查阅 ( 保留备用 )。请在充分理解内容的基础上 , 正确使用。
  J/E/C
  CJ12ex4.3B
  CJ20ex7.8B
  LENSES
  广
  取扱説明書  
  (レンズ編)
  OPERATION MANUAL
  (LENS)
  使用说明书 
   
  (镜头汇编)
Canon CJ20ex7.8B IASE S

Trebate pomoć?

Broj pitanja: 0

Imate li pitanja u vezi s proizvodom CJ20ex7.8B IASE S trgovačke marke Canon ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i vašeg pitanja. Što više pojedinosti navedete za svoje pitanje i pitanje, lakše je drugim vlasnicima proizvoda CJ20ex7.8B IASE S trgovačke marke Canon pravilno odgovoriti na vaše pitanje.

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod CJ20ex7.8B IASE S trgovačke marke Canon. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 1 prosječnom ocjenom od 9.9. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Engleski, Kineski. Imate li pitanja u vezi s proizvodom CJ20ex7.8B IASE S trgovačke marke Canon ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Značajke proizvoda CJ20ex7.8B IASE S trgovačke marke Canon

Općenito
Brend Canon
Model CJ20ex7.8B IASE S
Proizvod Leća
Jezik Engleski, Kineski
Vrsta datoteke PDF

prirucnici.hr

Tražite priručnik? prirucnici.hr osigurava da u trenu pronađete priručnik koji tražite. Naša baza podataka sadrži više od milijun PDF priručnika za više od 10,000 robnih marki. Svaki dan dodajemo najnovije priručnike pa ćete uvijek pronaći proizvod koji tražite. Vrlo je jednostavno: samo u tražilicu upišite naziv robne marke i vrstu proizvoda i odmah ćete vidjeti priručnik po svom izboru na Internetu, besplatno.

prirucnici.hr

© Autorska prava 2020 prirucnici.hr. Sva prava pridržana.