Audi A4 (2018) priručnik

Audi A4 (2018)
8.4 · 27
PDF priručnik
 · 403 stranice/a
Engleski
priručnikAudi A4 (2018)

Ovdje besplatno pogledajte priručnik za proizvod A4 (2018) trgovačke marke Audi. Ovaj je priručnik pod kategorijom , a ocijenio ga je sljedeći broj osoba: 27 prosječnom ocjenom od 8.4. Ovaj je priručnik dostupan na sljedećim jezicima: Engleski. Imate li pitanja u vezi s proizvodom A4 (2018) trgovačke marke Audi ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje

Trebate pomoć?

Imate li pitanje o Audi , a odgovor nije u priručniku? Ovdje postavite svoje pitanje. Navedite jasan i sveobuhvatan opis problema i svojeg pitanja. Što bolje opišete svoj problem i pitanje, drugi vlasnici Audi će Vam lakše dati dobar odgovor.

Željko Skalički • 12-2-20211 komentar

Poštovani, zanima me kako se poništi žuta lampica za slab pritisak u gumama?

Božidar Čabrajić • 12-10-2021

Je li priručnik za Audi A4 dostupan na hrvatskom

Odgovorite na ovo pitanje

Broj pitanja: 1

Audi A4 (2018) je limuzina srednje veličine koja se proizvodi od 2018. godine. Dostupna je u tri vrste motora: benzinski, dizelski i hibridni. Benzinska verzija ima četiri cilindra dok dizelska verzija može imati četiri ili šest cilindara. Maksimalna brzina Audi A4 limuzine iznosi 210 km/h, dok hibridna verzija ima električni motor koji joj omogućuje da pređe udaljenost od 54 km samo na struju. Ova limuzina dolazi sa S tronic mjenjačem koji ima sedam brzina. Ima prednji, pogon na svim točkovima ili na VuP (quattro) pogon. Audi A4 ima aluminijske naplatke veličine 16, 17, ili 19 colica. Unutrašnjost automobila opremljena je audiosistemom, dok navigacijski sistem ima 7 inčni ekran. Audi A4 ima funkcije koje poboljšavaju udobnost i sigurnost vozača i putnika. Prepoznavanje znakova i automatsku kontrolu brzine je uključeno kao standard, dok je mnoštvo ostalih sigurnosnih karakteristika dostupno kao dodatna oprema. Ova limuzina je jedinstvena u svojoj klasi i nudi prepoznatljivo iskustvo vožnje koje odlikuju vrhunski kvalitet materijala i inovativna tehnologija.

Općenito
Audi
A4 (2018)
automobil
Engleski
Korisnički priručnik (PDF)

Ne možete pronaći odgovor na svoje pitanje u priručniku? Odgovor na svoje pitanje možete pronaći u odjeljku ČPP o Audi A4 (2018) u nastavku.

Kako pretvoriti milje u kilometre?

Jedna milja jednako je 1,609344 kilometara, a jedan kilometar jednako je 0,62137119 milja.

Gdje mogu pronaći VIN broj za svoj Audi?

Mjesto gdje se nalazi VIN broj automobila razlikuje se ovisno o marki i tipu automobila. Kôd se može utisnuti na okvir automobila ili postaviti na ploču. Najbolje je pogledati priručnik za Audi A4 (2018)za točno mjesto VIN broja.

Što je VIN broj?

VIN broj automobila identifikacijski je broj jedinstven za svaki automobil. Kratica VIN - Vehicle Identification Number - stoga znači identifikacijski broj vozila.

Kad moj Audi treba održavanje?

Redovito održavanje potrebno je za svaki automobil. Koliko često automobil treba održavanje i što točno treba učiniti možete pronaći u uputama za održavanje. Za veliki periodični servis to bi općenito trebalo biti svake 2 godine ili nakon 30 000 kilometara.

Kada trebam promijeniti kočionu tekućinu za svoj Audi?

Kočionu tekućinu preporučuje se mijenjati svake dvije godine.

Koja je razlika između benzina E10 i E5?

E10 sastoji se od do deset posto etanola, dok E5 sadrži manje od pet posto etanola. Zbog toga je postotak benzina E10 niži od postotka benzina E5, što ga čini manje štetnim za okoliš.

Jedna ili više vrata je nemoguće otvoriti iznutra. Što sad?

Brava je najvjerojatnije postavljena na sigurnosnu bravu za djecu pa se ne može otvoriti iznutra. Kako isključiti sigurnosnu bravu za djecu, razlikuje se ovisno o marki i vrsti.

Moj radio u autu se ne uključuje, što sad?

Ako se vaš radio u autu ne uključi, neće primiti nikakvo napajanje. Provjerite je li crvena žica spojena na kontaktno napajanje, a žuta na stalno napajanje.

Je li priručnik za Audi A4 (2018) dostupan na Hrvatski?

Nažalost, nemamo priručnik za Audi A4 (2018) dostupan na Hrvatski. Ovaj priručnik dostupan je na Engleski.

Vaše pitanje nije navedeno? Ovdje postavite svoje pitanje

Nema rezultata